” Suka tengok Gabriel, tidur pun comel.. ” – Netizen

Emma Maembong Kongsi Gambar Terbaru Bersama Anaknya, Shariq Arshan Gabriel Buat Peminat Ger4m. Alahai Comel Sungguh Gabriel, Kulit Gebu Dan Pipi Labuh. Tengah Tidur Pun Nampak Cute !!

Sejak Shariq Arshan Gabriel dilahirkan pada November tahun lalu, wajah bayi comel ini sering mencuri perhatian warganet. Gabriel merupakan anak kepada pelakon Emma Maembong dan juga Muhammad Shazli Azhar. Gabriel kini berusia 7 bulan.

Meninjau ke laman Instagram Gabriel, telah dikongsikan sekeping gambar Gabriel yang sedang lena tidur bersebelahan dengan ibunya, Emma. Wajah Gabriel yang sedang tidur menambat hati mereka yang memandangnya.

Gabriel yang mengenakan jumpsuit berwarna hijau lembut dilihat sedang lena tidur. Pipi yang labuh, kulitnya yang putih gebu serta rambutnya yang perang membuatkan ramai yang berasa ger4m melihat dirinya. Walaupun sedang tidur lena, kecomelan wajah Gabriel tetap terserlah.

Peminatnya mengatakan Gabriel saling tidak tump4h seperti anak Mat Salleh. Mana tidaknya, Emma sendiri mempunyai darah kacukan di mana Ibu Emma sendiri adalah berketurunan Scotland. Pastinya Gabriel mewarisi kecantikan daripada ibunya itu.

Jom baca perkongsian di bawah:

Rata-rata peminatnya memuji wajah Gabriel yang comel dan gebu serta mengatakan Gabriel sama comel seperti ibunya, Emma. Antara komen-komen peminatnya:

“ Dik, putih gebu lah hang ni. andai aku ada kulit macam hang.. Selamat malam.. salamat hari raya.. Mashaallah dia comel sama macam mama dia.. “

“ Eeee pipi tu.. Ger4m.. Gebu nya awak syg.. Banyak2 anak artis.. Anak emma paling comel.. Sweet dream cemboi.. Too cute to handle gucci boo.. “

“ Ya Allah.. Awat comeyyy sgt ni baby.. Comel sggh gabriel ni.. Ger4m dgn gebu dia.. Gabriel rambut perang.. Like mother like son.. Comel sgt 2 beranak ni.. C0py paste mama dia..”

“ Masha Allah.. tido pn comel la.. Shariqgabriel ni.. Awat comeii sgt seketuii ni hish ger4m.. Kenapa kecil2 hensem dan putih lagi tu.. Rasa nak pic1t je pipi baby Shariq ni.. “

“ Sedapnya pipi dia tu.. Aunty nak pinjam kulit gebu awak tu please.. Kena beran4k2 ramai baka lawa ni.. Anak marsaleh mana ni eyma kau cur1.. “

“ Comey dua dua.. hi.. Ni cik ma.. Suka tenguk gibriel.. Pipi terlebih.. mcm anak mat salleh.. Comey mcm muka emma.. Aunty nak pinjam kulit gebu awak tu please.. “

“ Eee ank omputih ni.. ger4m la nengok.. Comelnya dia.. Gebu.. Cantik dn indahnya ciptaan Allah buat… Maha Suci Allah.. Rasa nak pic1t je pipi baby Shariq ni.. “

Semakin membesar Gabriel semakin terserlah kecomelan wajahnya. Betapa cantik dan indahnya ciptaan Allah. Semoga Gabriel membesar menjadi anak baik, mendengar kata, soleh dan membanggakan kedua ibubapanya. Amin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shariq Gabriel. IG Emma Maembong

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..