” Pandai mama Abby buat surpr1se eh haha.. ” – Netizen

Abby Abadi Kongsi Video Kej0tan Hari Lahir Buat Anaknya, Marissa Dania Hakim. Alahai Birthday Girl, Sempat Meraj0k Ye. Last-Last Senyum Lebar Juga Diraikan. Plan Menjadi Lah Mama Abby !!

Bagi peminat yang mengikuti perkembangan pelakon dan penyanyi Abby Abadi, tentunya sering melihat wajah anak-anak kandungnya hasil perkahwinan terdahulu bersama Norman Hakim iaitu Mohamed Danish Hakim, Marissa Dania Hakim dan Maria Danisha Hakim.

Meninjau akaun Instagram Abby Abadi, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Abby bersama suaminya, Faizal dan anak-anaknya yang lain membuat kej0tan hari lahir untuk Marissa. Untuk makluman, hari ini merupakan ulangtahun kelahiran Marissa yang ke 15 tahun.

Abby bercerita di kapsyennya bahawa Marissa meraj0k apabila Abby mengatakan tidak sempat membuat apa-apa persediaan untuk meraikan hari lahirnya hari ini. Marissa yang berkur0ng di dalam biliknya hanya turun apabila Abby mengatakan Norman dan Memey ingin berjumpa di luar rumah.

Mengucapkan rasa sayangnya pada Marissa, Abby turut berterima kasih kerana Marissa menjadi anak yang baik dan patuh kepada kedua ibu bapa. Majlis ini hanya diadakan di kediaman Abby dan kali ini tanpa kehadiran Norman, Memey dan anak-anak mereka.

Jom tonton video di bawah :

Ini pula video yang dirakamkan oleh Memey ketika Memey dan Norman singgah sebentar untuk memberikan hadiah buat Marissa.

Perkongsian Abby ini mendapat perhatian dan ucapan selamat hari lahir daripada peminat. Pandai Abby rancang kej0tan untuk Marissa dan antara komen-komen peminat :

” Ma Shaa Allah. Akak suka tengok semua anak2 Abby. Beruntung Abby dapat anak2 yg baik dan beriman. Semoga Abby sekeluarga terus bahagia dan Happy Birthday pretty girl.. “

” Nasib baik rumah mama memang sokmo ada orang datang hantar barang kan, so takla dia syak sangat hihi. happy birthday marissa.. “

” Haha mama tu sebulan awal dah rancang sume untuk princess mama tu tau. Happy Birthday Marissa Dania. Semoga jadi anak yang solehah selalu.. “

” Meriahnya, orang yang lahir bulan Julai memang cantik cantik ea hehe. Happy birthday adik Marissa, semoga sentiasa jadi penyejuk hati semua orang.. “

” Happy birthday adik manis, suka tengok family kak abby ni. Adik pun makin cantik, like mother like daughter lah.. “

” Wah bestnya semua meriah. Alhamdulillah syukur, selamat hari lahir Marissa Dania. Semoga dilimp4hkan rezeki, kasih sayang dan sentiasa dalam rahmat Allah.. “

” Pandai mama Abby buat surpr1se eh haha, happy muka Marissa dapat kej0tan dari mama. Semoga Marissa jadi anak yang cemerlang di dunia dan akhir4t.. “

Tidak semeriah tahun lalu sambutan untuk Marissa tahun ini namun tetap memberi makna dan kenangan untuk mereka sekeluarga. Semoga segala wab4k penyak1t ini segera berlalu dan semua dapat berkumpul seperti dulu. Selamat hari lahir Marissa dan semoga gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..