” Oo mommy suruh 0nline class, ini kerja abang ye.. ” – Amyra Rosli

Amyra Rosli Kongsi Video Gelagat Anaknya, Aqeef Anaqi Ketika Ikuti Kelas Online. Amboi Abang Anaqi, Kant0i Sudah Benda Lain Yang Dibuatnya. Siap Puji Diri Sendiri Lagi. Comellah Anaqi !!

Gelagat anak-anak Amyra Rosli iaitu Aqeef Anaqi dan Ayra Aryssa seringkali menarik perhatian peminat. Malahan keluarga Amar dan Amyra ini juga antara keluarga selebriti yang menjadi kesayangan ramai kerana keceriaan mereka di samping anak-anak mereka yang berwajah comel itu.

Hasil tinjauan kami di Instagram Amyra Rosli, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Anaqi yang sedang asyik bermain games. Amyra yang menulis di kapsyennya rupanya itu yang dibuat Anaqi ketika 0nline class.

Anaqi yang berwajah putih dan sudah panjang rambutnya ini nampak chubby dan comel sekali. Sudah semakin berisi Anaqi sekarang dan perutnya juga nampak bunc1t. Dengan memakai headphone di kepalanya, jari jemari Anaqi bergerak pantas mengawal alat kawalan di tangannya itu.

Apa yang mencuit hati, sempat Anaqi memuji dirinya bagus dengan ekspresi muka yang nampak gembira. Mata tu tak lepas memandang ke skrin, memang khusyuk betul bermain si kecil ini. Muka itu memang c0py paste daddy sangat.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Anaqi dan reaksi wajahnya itu telah mendapat perhatian daripada peminat. Bukan main lagi suara menjer1t itu hanya untuk beritahu dia bagus. Ramai terhibur melihat gelag4t Anaqi dan antara komen-komen peminat :

” Alahai cutenya Anaqi, per0t tu per0t. I did so good eh haha. Ye-ye je connect tu Anaqi.. Mommy jadi hulk la sat lagi.. “

” Wow ea, Lom kene p1yat lagi. Mak ko peghati je tu haha. Anaqi Anaqi, cute sangat bud4k ni.. “

” Haha comel tau abang Anaqi ni. Adeh kalau dah cute camni, camne la nk mar4h. Ger4m ada la.. “

” Pandai nya main geme..guna ps4. Macam tu la bud4k sekarag macam macam. Good boy Anaqi.. “

” Alolo dh mcm gamers dh, Jari tu jari tu. siap pakai headphone tu, Beliau kot yg acc ‘noobmaster21’.. pro nih.. “

” Besar kecik besar kecik je mata mummy.. same as mine here. Inilah satu satunya benda yg tak perlu berguru.. “

” Tgk tu jari dia… So good. Aqeef Anaqi gamers. Hahahaha bud4k bud4k zaman PKP, bikin kita jadi tarz4n.. “

” I did so good, I did a leap haha… bravo Anaqi. Ni pun kelas jugak mummy, kelas 0nline games haha.. “

” Wow i did so good. confirm main game kan. Ad0iii jari trk0dekĀ²..pp temb4m,pey0tt comey sgt..ger4m aih.. “

Muka exc1ted tu memang buat mommy pun tak jadi mar4h melihatnya. Peminat juga pastinya merasa terhibur melihat gelag4t Anaqi ini. Dug4an bersekolah di musim PKP, begitulah yang selalu terj4di. Walau apa pun, semoga Anaqi dipermudahkan untuk belajar dan menjadi seorang yang bijaksana kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..