” Wahh, macam tak percaya, congratulations to the both of you.. ” – Netizen

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Hannah Delisha Dengan Imam Shah Pada Hari Ini. Tahniah Buat Pasangan Pengantin Baru, Semoga Kekal Bahagia Bersama. Alahai, Cantiknya Tengok Hannah !!

Pelakon cantik manis, Hannah Delisha telah berkongsi gambar yang tampil cantik berpakaian pengantin. Ucapan yang dikongsikan oleh Hannah juga membuatkan ramai bagaikan mimpi kerana dirinya telah pun menamatkan zaman dar4nya bersama kekasih hatinya, Imam Shah.

Di kesempatan itu juga, Hannah berkongsi kapsyen meluahkan rasa syukur kerana telah selamat bergelar seorang isteri setelah menjalinkan hubungan cinta bersama kekasihnya, Imam Shah semenjak lima tahun lalu.

Pastinya perkongsian oleh Hannah melalui akaun Instagram miliknya itu telah menarik perhatian ramai peminatnya dan telah dib4njiri ucapan tahniah daripada ribuan peminat dan netizen di media sosial miliknya itu.

Selain Hannah, suaminya, Imam Shah turut berkongsi gambar pernikahan mereka yang memaparkan pasangan ini berada di atas pelamin dalam upacara memb4talkan air sembahyang di mana Imam telah menyarungkan cincin kepada Hannah.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Perkongsian oleh Imam Shah

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Meninjau di ruangan komen, ramai yang memberikan ucapan tahniah kepada pasangan pengantin baru ini, malah ada yang bagai tidak percaya kerana Hannah telah mengakhiri zaman dar4nya. Antara komen-komen netizen adalah :

” Syukur Alhamdulillah brother, finally a photo of you guys together. Congratulations to the both of you.. “

 ” Wah macam tak percaya, congratulations to the both of you. Cantiknya Hannah, semoga kekal bahagia.. “

” Serius ke ni, ke drama jer, ahh Hannah dah kwen, sed1h aku. Takpelah aku doakan smga Hannha dan Iman bahagia, kaum Adam yang lain, jangan sed1h2 yer.. “

” Tuptap, tuptap dah kwen, wah cm tak percaya jer, tahniah, cinta abadi ni, smga kekal ke syurga, amin.. “

” Alhamdulillah, barakAllah, congratulations to both of you. Semoga bercinta sampai syurga dan dikurniakan anak-anak yang solleh dan solehah, amin.. “

” Wahai para netizen lelaki ayuhlah kita masuk gua, hahaha kecew4 aku tengok Hannah dah kawen, tahniah.. “

” Ingat dalam drama mana la tadi. Real rupanyaa tahniahhh kepada Iman dan Hannah, semoga ik4tan halal ini kekal selamanya, amin.. “

Wahh Hannah dah bergelar isteri orang hari ini, cantik dan manis Hannah bergelar pengantin. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengambil kesempatan ini mengucapkan selamat pengantin baru buat Hannah dan Imam, semoga hubungan ini berkekalan hingga ke syurga. Aamin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Hannah Delisha, Imam Shah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..