” Part gig1t tu paling cute, mesti ingat cikides ni hehe.. ” – Netizen

Stacy Anam Kongsi Video Sambutan Hari Lahir Anak Keduanya, Eshaal Yang Ke 4 Tahun. Part Ucapan Eshaal Dan Cubaan Gig1t Hadiah Tu Mencuit Hati. Happy Birthday Sumandak Kecil !!

Baru sahaja beberapa hari lalu, Stacy berkongsi gambar sekitar majlis ulangtahun kelahiran anak sulungnya, Bella Deluna. Cuma berbeza 2 hari daripada kakaknya, tanggal 17 Februari pula genaplah usia anak kedua Stacy, Eshaal yang ke 4 tahun.

Meninjau akaun Instagram Stacy, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan perbualan antara Stacy bersama Eshaal sebelum diadakan majlis sambutan hari lahirnya dan ketika majlis sedang berlangsung.

Stacy yang mengatakan sudah tidak ada wang untuk membeli kek dan bertanya Eshaal adakah Eshaal happy walaupun tidak ada kek untuk kali ini. Eshaal walaupun pada awalnya sedikit mereng3k akh1rnya senyum dan mengangguk tanda setuju.

Selepas itu pula, video Eshaal bersama kek hari lahirnya pula dipaparkan. Dengan tema kek Little P0ny nya, semua menyanyikan hari ulangtahun untuk Eshaal. Happy betul keluarga kecil Stacy ini, bak kata Stacy, Eshaal ini tuan sahaja kecil tetapi mulutnya bercakap seperti orang dewasa.

Jom tonton video di bawah :

Perbualan Eshaal bersama Stacy dan gelagatnya ketika diraikan hari lahirnya ini membuatkan peminat terhibur. Mereka juga turut mengucapkan ucapan selamat hari lahir untuk si kecil ini. Antara komen-komen peminat :

” Happy Birthday baby. Dia ingat keropok kali tu hadiah haha. Comel je dia gig1t hujung present tu. Lawak Eshaal haha.. “

” Happy Blessed 4th Birthday Eshaal. Semoga menjadi anak solehah yang cemerlang di dunia dan akhir4t. Aamiin.. “

” Hihi part gig1t tu plg cute. mst ingat cikedis ni hehe.. Muka sabahan betul, happy bday eshaal. semoga murah rezeki dan panjang umur diberikan kesihatan yang baik amin.. “

” Kok0t tu adiah eshaal. happy birthday tanak , Nduuu chumil ni belakim junior. Murah rezeki dan panjang umur selalu.. “

” Happy birthday eshaal. semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki, semoga menjadi ank yg soleha dunia dan akhir4t, aamiin.. mummy stacy anam eshaal tnya bla nk dpt adik lg.. “

” Happy birthday cutie, hehe mmbsar dngn sihat ye sayang. semoga jadi anak yang solehah dunia akhir4t. Aamin.. “

” Kalau rindu masa dia baby masa lalu tak boleh ulang stacy anam. boleh plan dengan akim cakap rindu nak ade baby lagi.. “

Comel sangat mim1k muka cu4k Eshaal waktu hendak pot0ng kek sendiri tu. Ucapan Eshaal pun mencuit hati sehinggakan Stacy sendiri ketawa. Kami di Berita Kopak juga ingin mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran untuk Eshaal dan semoga membesar menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Stacy Anam, IG Beyshal

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..