” Tudung senget pusing kot mana pun tetap cantik Hannah.. ” – Netizen

Kongsi Gambar Terbaru, Penampilan Gaya Hannah Delisha Berhijab Tarik Perhatian Ramai. Ni Lah Dikatakan Kalau Dah Cantik, Pakai Apa-Apa Pun Memang Cantik, Gambar Candid Pun Lawa Ter0k !!

Agak lama tidak kelihatan pelakon cantik Hannah Delisha di kaca televisyen sejak Hannah berubah kepada imej berhijab. Semestinya ramai yang merindukan kemunculan Hannah kembali aktif dalam bidang lakonannya.

Namun, bagi yang mengikuti perkembangan Hannah di Instagram, kelihatan si cantik ini lebih senang berkongsi mengenai perkembangan dirinya sahaja dan tidak melibatkan hal peribadi kepada umum.

Terbaru, Hannah telah berkongsi beberapa gambarnya. Menerusi posting itu, kapsyen Hannah adalah gambar-gambar tersebut adalah gambar candids dan diambil ketika sedang menjalani sebuah penggambaran drama yang bertajuk ’28 Hari Mencari Cinta’ .

Gaya Hannah berhijab dalam gambar tersebut telah menarik perhatian netizen. Manakan tidak, kelihatan Hannah mengenakan tudung kain yang materialnya kelihatan ‘licin’ namun ianya ‘terletak’ sangat cantik di atas kepala Hannah.

Ikuti perkongsian gambar-gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Paling mencu1t hati apabila di ruangan komen, ada wanita membandingkan diri mereka akan nampak ‘senget benget’ jika mereka mahu men1ru gaya berhijab seperti Hannah. Lebih-lebih lagi jika keadaan sedang membuat kerja. Antara komen-komen menarik adalah :

” Tudung senget pusing kot mana pun tetap cantik lah Hannah. Kalau kami ka, habis lah tudung tu lepaih p ke belakang siap pakej nampak anak rambut lg, haha.. “

” Definisi wanita terpaling cantik di abad ini. Hannah ni pakai jelah apa2 pun dia memang sentiasa nampak cantik.. “

” Sekali sekala post in IG dan / atau jarang2 keluar on screen mmg bagus. Remain classy and exclusive ye Hannah.. “

” Candid pon lawa macam mana ni, aduhai senyuman Hannah tu buatkan yang melihat rasa tenang sangat lah.. “

” Cantik snagat Hannah, ni kalau saya yang pakai memang habis lah, entah jadi tudung entah jadi serban, haha.. “

” Kain licin tu, memang pandai lah Hannah gayakan. Cantik nampak terletak elok, orang pula cantik, double cantik lah.. “

” Cantik je Hannah pakai camtu, kain tu macam nampak licin, kalau saya pakai mesti senget benget nti bila wat keje.. “

Walaupun hanya gambar candid, kejelitaan Hannah Delisha sangat terserlah. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mengucapkan selamat maju jaya buat Hannah, semoga Hannah terus berjaya dalam bidang yang diceburinya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hannah Delisha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..