” Tak tahu berapa kali ulang, lawak sungguh.. ” – Netizen

Video Blooper Drama Lakonan Roy Azman Dan Didie Alias Buat Peminat Terhibur. Ad0i Abang Roy, Kalau Tak Melawak Memang Tak Sah. Kelakar Sungguh Sebutan Merealisasi Tu, Berdekah Weh !!

Dahulu gar4ng, sekarang lawak tak hab1s-hab1s. Itu yang sering dikatakan oleh peminat terhadap pelakon senior, Roy Azman. Penglibatannya dalam salah sebuah pertandingan lawak sebelum ini juga disukai oleh ramai peminat.

Meninjau akaun Instagram Didie Alias, telah dimuatnaik video Didie bersama Roy dan beberapa orang pelakon lain ketika mereka di set penggambaran drama Fantasia Inn. Kata Didie, boleh ses4k nafas jadinya jika berlakon dengan Roy dek kerana lawak jenakanya itu.

Walaupun Didie sendiri seorang yang suka membuat lawak, Didie sendiri tidak dapat menahan ketawa bersama Roy. Dalam babak ini, Roy yang sepatutnya menyebut perkataan ‘ merealisasikan ‘ namun merapu sebutannya sehinggakan seluruh krew turut sama ketawa.

Sus4h betul ye Roy nak ungkap perkataan tu, bak kata Roy ‘ merelias ‘ tu perkataan pendek,¬† panjangnya merealisasikan. Last-last ayat ‘ menunaikan impian ‘ juga keluar dari mulut Roy. Lawaklah kalau geng sho0ting peranga1 macam Roy ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

A post shared by Didie Alias (@ladydidiemsia)

Antara babak lain yang turut dikongsikan oleh Didie :

Aksi Roy yang spontan menyebut perkataan ‘merapu’nya itu menghiburkan peminat. Tengok berulang kali pun masih hendak ketawa katanya peminat. Antara komen-komen mereka :

” Abang Roy, scene heavy pun buat orang berdekah haha.. ” – Nad Zainal

” Adeh abang Roy memang kelakar, semp0i. Ko dah kenapa bang, tak pandai sebut merealisasikan impian rupanya haha.. “

” Ulang ulang kita tengok sambil gelak. Nak dengar ape word nya tu yang buat berdekah. Kelakar la, happy mood Monday.. “

” Haha dengan aku pun berdekah gelak malam-malam ni, lawak sungguh Abang Roy. Tu yang panjang punya, habislah dia nak singkatkan perktaan tu.. “

” Tak tahu berapa kali ulang, lawak sungguh. Bila nak hab1s sho0ting ni Abang Roy haha. Let1h ketawa je.. “

” Kalau macam ni punya happening, seronok nak datang sho0ting hari-hari. Tengok banyak kali, abang roy memang kelakar habis.. “

” Berkali-kali tengok pun berdekah ketawa, cam P Ramlee dah abang Roy. Itu yang panjangnya haha. Takboleh tahan kalau dia gelak, bergeg4r.. “

” Ad0i berdekah la kita gelak sampai keluar air mata. Bila nak siap sho0ting lagu ni. Tengok banyak kali pun gelak.. “

Semakin berusia, semakin banyak lawak yang keluar dari mulut Roy ni. Memang jadi penghibur dan penceria di set sho0ting. Semoga Roy terus success selalu dalam bidang lakonan dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Didie Alias, Roy Azman 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..