” Merem4ng bulu r0ma kita, memang padu.. ” – Netizen

Amyza Aznan Muatnaik Video Suaminya Menyanyi Cur1 Perhatian Ramai. Wah, Boleh Tahan Juga Suaranya. Macam Suara Jamal Abdillah Pun Ada. Terbaik !!

Siapa tidak kenal dengan pelakon Amyza Aznan. Bakat lakonan Amyza tidak dapat disangk4l lagi, dia mampu membawakan apa jua watak yang diberikan dengan begitu berkesan walaupun Amyza lebih sinonim dengan watak yang kelakar. Sehingga kini Amyza mampu mengekalkan popularitinya.

Meninjau ke akaun Instagram, Amyza ada memuatnaik satu video yang memaparkan suaminya sedang menyanyi. Khairil Idzhar Md Nazir telah menyanyikan sebuah lagu nyanyian Dato Jamal Abdillah dan video ini telah menarik perhatian para pengikut akaun Instagramnya.

Ramai tidak menyangka suami Amyza, Khairil mempunyai bakat terpend4m dalam bidang nyanyian kerana memiliki suara yang boleh dikatakan lunak sekali. Seperti seorang penyanyi professional, suara Khairil telah memuk4u ramai yang mendengarkannya.

Video yang berdurasi lebih 4 minit ini telah mendapat lebih 28 ribu tontonan dan 72 komen yang kebanyakannya memuji nyanyian suami Amyza. Nampaknya pasangan suami dan isteri mempunyai bakat seni. Selepas ini bolehlah Amyza berduet dengan suami pula, pasti merdu gabungan suara mereka.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian video ini telah mendapat pujian daripada netizen yang menyatakan suara suami Amyza boleh di bawa ke tengah dan sedap didengar. Antara komen-komen yang diberikan :

” Sedap tapi mcm bagi h1nt kt yg kecik tu sambung nyanyi. Tp sndiri tak st0p. Sian kecik tu c0nfuse nk suh backup ke ape ni. Hahahha.. “

” Sedap suara mant0p. Patutlah dia sayang sgt kat laki dia… pandai nyanyi rupanya.. Lagu apa tu kt kenduri kawen…. “

” Wow… Lunaknye suara shuben Amyza. Perrghhh sdp g1la. dah laa hensem… pandai nyanyi pulak tu… Boleh tak nyanyi skali menari mcm sehati berdansa bgtau abg hahahahhaha.. “

” Wow, Suara mcm jamal lah busu  Alhamdulillah sihat dah husband amyzaaznankaaia kim salam kat dia ye.. lama tak jumpa kau kerabat.. “

” Sdp suara nya.. Terbaik. Ad0hh lamanya tak dengar busu nyanyi.. Terus teringat petronas philharmonik.. Terbaik la busu.. suami sape tu suara pun sedap.. sed1h pun ada.. “

” Perghh weii apa sedap sangat suara l4ki koo nih. Merem4ng bulu r0ma kite .. Mmg PADU penyanyi jemputan ni hakak.. “

” Mantap suara. Tak ingat tajuk lagu ni. Best sgt lagu ni s4yu jer. sesekali dgar busu nyanyi superb.. la. Alam4kk kak suaranya tak put0s urat kent0t lerr… merec1k haw4w lerrr suare husband akak.. “

Wah, memang padu suara suami Amyza. Jika kita mendengar suara sahaja pasti menyangkakan itu adalah suara penyanyi sebenar. Macam suara Dato Jamal Abdillah sangat. Sememangnya keluarga Amyza semuanya mempunyai bakat seni. Terbaiklah !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyza Aznan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..