“ Hahaha dah tump4hkan buat buat ‘what h4ppened’.. ” – Netizen

Hanis Zalikha Kongsi Video Anak-Anaknya, Yusuf Iskandar Dan Alisa Aisyah Buat Cek0dok. Terhibur Tengok Gelag4t Dua Beradik Ni. Comel Jer !!

Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah sememangnya pasangan adik beradik yang cukup dikenali ramai. Anak kepada pasangan selebriti Hairul Azreen dan Hanis Zalikha ini sentiasa menjadi perhatian netizen. Ada sahaja kisah perkongsian mereka yang sering mendapat tempat di hati peminat.

Terbaru, satu perkongsian video Yusuf dan Alisa sedang membuat cekodok pisang di Instagram Hanis raih perhatian netizen. Gelag4t Yusuf dan Alisa yang menghiburkan di dapur buat ramai tidak jemu menonton reaks1 mereka sehingga habis. Malah, mereka berdua kelihatan begitu exc1ted membuat cekodok bersama Hanis.

Hanis menyediakan dua bowls dan dua pemuk0l untuk Yusuf dan Alisa membuat cekodok di dapur. Masing masing kelihatan aktif dan petah berkata-kata dalam video itu. Kemudian, Hanis juga mengajar Yusuf dan Alisa mengisi tepung dan gula dalam bowls sendiri sambil memantau dan mengajar mereka membuatnya.

Adegan ketika Alisa tidak sengaja menump4hkan sedikit tepung di atas meja membuatkan ramai terhibur. Reaks1 Alisa selepas menyedari kesil4pannya itu kelihatan cute sangat. Comel betul Alisa buat-buat tanya “what happened”. Ada sahaja akalnya yang mencuit hati penonton.

Jom tonton video di bawah :

Gaya Yusuf dan Alisa nampaknya begitu cermat semasa berada di dapur. Yusuf bukan sahaja abang yang penyayang tetapi supportive membantu Alisa menggaul cek0dok sehingga ramai yang suka melihat adegan mereka dua beradik ini. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

“ Alisa lepas tump4hkan tepung; what h4ppennn.. why is your kids so fluent in english and so cuteee.. Nampak nya cek0dok alisa add on special ingredient.. hatchumm.. ”

“ Best tengok KekNis dengan anak2.. Semoga membesar dengan sihat n bijak Yusuf, Alisa.. Bujibu juga.. comelnye alisaaa ik4t rambut.. pandai je baca doa.. ”

“ Alisa so cheeky ger4mm.. Ger4m tgk Alisa.. sho cute alisa.. Brapa kali nak rasa tu Alisa.. Hahaha dah tump4hkan buat2 ‘what h4ppened’.. ”

“ Comeyh nye lahaiii alisa niii.. ad0iii.. “Mommy my turn”.. eeeiii alisa knp comel sgt ni.. ger4m je tgk kecomelan dye.. pas rase, rase lagi, dan rasa lagi – alisa.. ”

“ Cur1 mkn ye alisa ni hehe so cute la.. 5 kali ulang baru perasan buat cok0dok.. focus dkt bud4k2 ni ja ishhhh.. Comelnya alisa sebut cek0dok tu.. ”

“ Yusuf ni mcm muka bud4k yg dlm cerita mother.. korean drama mlm pkul 11.. alisa just too exc1ted.. habis tump4h.. My turn.. my turn mummy.. ”

“ I love these two.. A lot.. Cutenya Alisa tu.. Hottt katanya hehhe.. amb0i.. pandainya yusuf n alisa ni.. comel je.. So cuteee la diorang ni, ger4m tengok.. ”

Simple betul cara Hanis mengajar Yusuf dan Alisa buat cek0dok. Nampak sedap cekodok pisang mereka. Pastinya, aktiviti bersama anak-anak di rumah dapat menguatkan lagi kasih sayang mereka anak beran4k. Semoga Yusuf dan Alisa membesar menjadi anak yang baik kepada Hanis dan Hairul serta sentiasa sihat dalam lindunganNya.

Silakan SHARE..

Sumber: IG haniszalikha                                                 

Artikel ini disediakan oleh Berita Kopak. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..