” Mata saya masuk habuk, jelas nampak Dato’ Vida menahan airmata.. ” – Netizen

Video Dato’ Seri Vida Bertemu Anaknya, Cik B Buat Ramai Peminat Tersentuh. Kerinduan Seorang Ibu, Walaupun Nampak Happy Namun Mata Tak Dapat Men1pu !! 

Meninjau akaun Instagram Dato’ Seri Vida, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Dato’ Vida bertemu puterinya, Cik B. Mereka yang terpaksa tingg4l berjauhan untuk masa sekarang kerana Cik B sibuk dan terik4t dengan komitmen dalam program Muzikal Lawak.

Nama Cik B sememangnya antara pendatang baru yang semakin bersinar namanya. Memberitahu sudah dua minggu Cik B tidak pulang ke kediaman mereka, Dato’ Vida yang kebetulan perlu menghadiri satu meeting di Putrajaya singgah untuk bertemu Cik B.

Dato’ Vida turut membawa makanan kegemaran Cik B antaranya ayam masak pedas dan nasi carrot. Cik B pada ketika itu sedang membuat raptai untuk Muzikal Lawak dilihat memel0k dan menci0m mama kesayangannya itu. Apa yang membuatkan ramai tersent0h apabila Dato’ Vida menyuap makanan untuk puterinya ini.

Ramai terharu melihatnya ditambah lagi dengan backsong yang dimainkan membuatkan lagi video ini tambah sed1h. Bila berjauhan antara satu sama lain, pastinya kerinduan akan datang lebih-lebih lagi Dato’ Vida memang akrab dan suka bermanja dengan Cik B.

Jom tonton video di  bawah :

Melihat dua beran4k ini saling berpel0kan membuatkan ramai peminat tersentuh. Walaupun wajah nampak ceria namun di sebaliknya ada kesed1han yang disembuny1kan. Antara komen-komen peminat :

” Kasih syg seorg ibu, tidak ternilai. sed1h plk aku. Kasih seorg ibu. Hebat n bekerjaya cmne pn sorg mak tu, mak tetap mak.. “

” Banj1r ter0k tengok huhu.Seb4k je tengok Dato’ Vida dengan Cik b. Hebatnya seorang ibu.. Dalam gembira melihat anak berjaya, muka sed1h tu tetap nampak.. “

” Berlinang air mata saya melihat ibu dan anak bersama dan bermesra.. nang1s nenguk cikb kena suap semoga cik bjaya dunia akhir4t.. “

” Mengalir air mata sebak tgok dua beran4k ni. Terasa sampai kat hati tengok kerinduan ibu pada anak. Muka cover tapi nampak sed1h tu.. “

” Bakp0nyo mato aku masuk bawang weh… Bestnya suapan seorang ibu… Biar lah semana hebat ya sorang anak, tp suapan seorang Dan kasih sayang seorang ibu lebih hebat lagi.. “

” Takleh tengok sampai habis.. b4njir.. kasihnya seorang ibu kepada anaknya tiada galang gantinya… CikB terbaik.. “

” Mata sy masuk habuk, jelas nampak dato’ seri vida menahan airmata.. mmg kasih ibu smpi ke syurga sbb sy pun seorg ibu.. “

Terpancar rasa rindu Dato’ Vida pada puteri kesayangannya ini. Dalam kesibukan masing-masing, kemesraan antara ibu dan anak tak akan pernah terpad4m. Semoga Cik B semakin maju jaya dan berjaya dalam semua lapangan yang diceburinya dan menjadi bintang yang versatile suatu hari nanti.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dato’ Seri Vida, IG Cik B Havoc

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..