” I pula rasa nak menang1s, I’m touch, nak pel0k juga.. ” – Netizen

Perkongsian Video Diana Danielle Sewaktu Memujuk Anaknya, Nur Aurora Buat Peminat Tersentuh. Alahai Aurora, Sed1h-Sed1h Pun Tetap Comel !!

Pelakon, model dan pengacara, Diana Danielle sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Isteri kepada Farid Kamil ini sentiasa menjadi perhatian peminat kerana mempunyai raut wajah yang cantik dan menawan. Walaupun sudah beran4k dua namun Diana masih kekal cantik seperti dahulu.

Melalui perkongsian Diana di laman Instagram, Diana ada memuat naik satu video ketika memujok anak bongsunya, Aurora untuk pulang ke Kedah bersama babahnya disebabkan tuntutan kerja. Aurora yang bergaun hijau kelihatan sedih sewaktu dipel0k oleh ibunya sebelum pulang ke kampung.

Dalam video tersebut, dilihat Diana sedang bercakap sambil memujok Aurora supaya tidak sed1h disebabkan nanti boleh berjumpa dengan opah yang dirinduinya. Diana juga memaklumkan sekiranya rindu, Aurora boleh sahaja call  untuk melepaskan rindu. Terharu melihat hubungan dua beran4k ini.

Di ruangan kapsyen, Diana juga berkongsi, Aurora sekarang manja dengannya dan sekiranya mahu ke tempat kerja, menjadi kemestian untuk pep talk dahulu dengan buah hatinya itu. Mesti Aurora rapat dengan ibunya yang dianggap seperti kawan.

Jom ikuti perkongsian video di bawah :

Perkongsian video Diana memuj0k anak bongsunya, Aurora buat peminat sedih dan turut terharu. Antara komen-komen mereka adalah :

” Ya Allah sama mcm anak kita.. kalau mummy mandi dia main kat luar kabut cari mummy sbb tak npk mummy… if nak kuar with daddy half way kat pintu tak jadi sbb mummy tak ikut… haha so attached, tak taulah if berpis4h lama2 camner gaknya.. “

” Tkut ibu jek mlm2 nang1s ni kang…. heeee.. be strong ibu, Mesti ibu tak bolih tidor terus pergi kedah.. “

” Takpe, ibu busy kerja at least balik kg aurora ada aktiviti. nanti ibu dh tak busy boleh la holiday together spend time with the whole family.. “

” Alahai si4n ibu kena tinggai ke Arora.. Sweet sangat tengok ibu n anak dara ni.. Tak lama kan, Pandai dia.. Dah besar.. “

” Moga kalian dalam rahmat dan lindungan Allah selalu.. Insya Allah apa2 yg kita buat kerana Allah..Dan bila letak Allah no. 1.. Bahagia dunia akhir4t.. “

” Keibuan sangat dianadanielleb.. Beautiful lady. G0rgeous mummy, Be strong ibu dianadanielleb.. I pula rasa nak nang1s, Im touch, nak pel0k juga.. “

” Nape aunty plak yg sayu tgk ni aurora uhuuu… Alololololo ci4nnnn diaaa Be strong cute girls, Olo sed1h lak kte, You’re a lovely mother.. “

Ibu mana yang tidak sayangkan anaknya. Namun ketabahan Diana sewaktu meninggalkan anaknya harus dipuji. Apa-apapun, kami di Berita Kopak akan sentiasa mendoakan keharmonian keluarga Diana dan Farid. Semoga mereka sentiasa gembira bersama yang tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Danielle

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..