Connect with us

Artis / Selebriti

” Part last tu so cute, bersaksikan dua cinta hati mereka.. ” – Netizen

Video Percutian Farid Kamil Dan Diana Danielle Di Bali, Indonesia Raih Perhatian Ramai. Wah Sweet Sangat Farid Dan Diana Walaupun Depan Anak-Anak. Moga Terus Bahagia !!

Meninjau ke akaun Instagaram, perkongsian beberapa keping gambar dan video percutian Farid Kamil, Diana Danielle bersama anak-anak telah meraih perhatian ramai. Pasangan ini memilih Pulau Bali, Indonesia sebagai destinasi percutian mereka.

Selepas kemelut rumahtangga yang melanda pasangan ini berakhir apabila mereka kembali rujuk, pasangan ini dilihat semakin romantik dan bahagia. Diana juga nampak semakin berisi sehingga terpaksa menepis komen yang menyatakan dirinya berbadan dua.

Klik gambar untuk info..

Antara momen paling romantik yang menjadi perhatian peminat ialah sebuah video yang memaparkan Farid memberikan jambangan bunga kepada Diana sambil bersaksikan dua cahaya mata mereka iaitu Muhammad dan Aurora. Alahai, bersemut sangat.

Perkongsian ini telah menerima lebih 30 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Anak-anak pastinya berasa sangat bahagia apabila melihat ibu bapa mereka kembali bersatu dan berbaik. Sangat tersentuh melihat kebahagiaan keluarga ini.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Klik butang KANAN -> untuk gambar dan video seterusnya.. )

Di ruangan komen, pelbagai respon yang diberikan oleh netizen apabila melihat perkongsian ini. Antara komen-komen yang diberikan :

” Berpuluh kali tengok part last tu.. Ahh so sweet korang berdua.. Alhamdulillah… semoga bahagia hingga ke Jannah..  comel je muka anak last video tu..  “

” Auwww sweetnya.. love terox . Semoga bahagia hingga syurgawi Allah SWT. anak2 rasa happy dan bahagia pabila lihat kemesraan ibubapa .. “

” Selamat bercuti di pulau Bali. Cantik. Selamat bersuka ria di sana .. Hensem and cantik ank2.. Semoga berbahagia until jannah .. “

” Aurora n Muhammad must be thankful for this .. ololoo part last tu so cutee bersaksi kan dua cinta hati mereka  masyaAllah love sgt kak DD n abg Farid skrg.. “

” Alhamdulillah..moga bahgia hingga ke Jannah.. Aamin.. Kita pulak yg bergenang air mata td.. Lepas hujan pasti ada pelangi.. “

” The love that u show for each other & being witnessed by ur children is truly awesome. Ini semua rahmat dari Allah. Syukur Alhamdulillah.. “

” Smga terus bsama utk FK n DD.. Aamiin.. The way Aurora and Muhammad tengok parents dia berkasih sayang  so cute.. “

Klik gambar untuk info..

Ternyata jodoh pasangan ini masih panjang dan didoakan terus berkekalan hingga ke jannah. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat bercuti kepada Farid Kamil dan Diana Danielle. Ambillah kesempatan percutian yang ada ini untuk mencipta momen-momen indah bersama.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Danielle

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT