Connect with us

Artis / Selebriti

” Dah kenapa pulak kita yang tersenyum-senyum tengok.. ” – Netizen

Video Farid Kamil Meraikan Hari Lahir Diana Danielle Raih Perhatian Ramai. Alahai Sweetnya, Dah Macam Pengantin Baru !!

Umum mengetahui beberapa bulan lalu pelakon Diana Danielle dan suaminya, Farid Kamil mengalami masalah rumahtangga sehingga kes pasangan ini dibawa ke Mahkamah Syariah. Mereka sah bercerai pada bulan Ogos apabila Farid melafazkan cerai secara dalam talian terhadap Diana melalui apklikasi Google Meet.

Jodoh, pertemuan, ajal, semuanya di tangan Allah. Selepas satu bulan berpisah, mereka kembali rujuk semula. Perkongsian berita gembira itu membuatkan ramai kenalan artis dan para peminat turut berasa gembira dengan keputusan Diana serta Farid.

Klik gambar untuk info..

Meninjau di akaun Instagram Diana, telah dikongsikan video yang memaparkan dirinya bersama Farid sedang mengisi masa bersama di sebuah tempat. Difahamkan video tersebut ketika meraikan hari lahir Diana. Menerusi video itu, Kelihatan Diana dan Farid menikmati pelbagai juadah istimewa sambil melihat keindahan semula jadi.

Perkongsian video ini telah menarik perhatian warganet. Ada yang mengatakan suka melihat Farid dan Diana yang sweet seolah-olah seperti mereka baru sahaja mendirikan rumahtangga. Sehingga kini video baru Farid serta Diana menerima ratusan komen sejak ia dimuantaik ke akaun Instagram.

Tonton video di bawah ini :

Di ruangan komen, selain menyukai perkongsian video ini, ramai peminat menitipkan doa buat kesejahteraan rumah tangga Farid dan Diana. Antara komen-komen menarik adalah :

” Dah kenapa pulak kita yang tersenyum-senyum tengok.. Ya Allah ya tuhanku, rahmati Diana n Farid semoga berbahagia n saling sayang menyangi.. Til jannah firdaus aamiiin.. “

” Masa haritu kes kat makamah i yang nangis sedih sebab love sangat sangat sangat this couple.. And then they get back Ya Allah.. Happy nya tengok. Alhamdulillah.. “

” Love sangat this couple dari dulu lg.. Comel tengok video ni.. Moga Allah lindungi & berkati rumah tangga kak Diana hingga syurga amin.. “

” Happy birthday sis, alahai murung kami yang status single tengok video korang.. Tumpang happy tgk kebahagian sis n husband.. “

” Farid suap Diana, kenapa aku plak yg nganga mulut hahahah… Tiba2 je ikut nganga.. Manja betul layanan Farid buat isteri tersayang.. “

” Masyaallah suka nya tgok.. Oh Allah, bless this couple with faith, love and happiness in this world and the Next.. Ameen.. “

” Berbaloi Farid doa dan usaha.. Tengok lah betul2 bahagia lepas rujuk balik.. Kita yang tgk pun tersenyum.. Dah macam baru kahwin..  Semoga till jannah.. “

Klik gambar untuk info..

Alahai sweet lah Farid dan Diana. Peminat juga tumpang seronok melihat kebahagiaan mereka setelah mereka melalui detik sukar sebelum ini. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak juga mngucapkan selamat hari lahir buat Diana. Semoga rumahtangga Diana bersama Farid terus kekal bahagia sehingga ke akhir hayat.

Silakan SHARE..

Sumber : IG dianadanielleb

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT