Connect with us

Artis / Selebriti

” Alhamdulilah, cantik and besar rumah Makder.. ” – Netizen

Video Rumah Baru Raissuddin Hamzah Dan Isteri, Siti Fatimah Suberi Raih Perhatian Ramai. Wah Besar Dan Cantiknya Rumah. Uwais Mesti Seronok Duduk Rumah Baru Ni !!

Meninjau ke akaun instagram Suciuwais, perkongsian sebuah video yang memaparkan rumah baru Raissuddin Hamzah dan isteri, Siti Fatimah Suberi telah meraih perhatian ramai. Pasangan ini baru sahaja menerima kunci rumah baru mereka.

Pastinya perasaan teruja apabila rumah yang diidamkan sudah siap sepenuhnya dan boleh diduduki. Video yang berdurasi beberapa saat ini turut menunjukkan beberapa ruang di dalam rumah termasuk bilik. Nampak luas dan selesa sangat.

Klik gambar untuk info..

Apabila memasuki rumah baru, pastinya pelbagai perkara mula difikirkan seperti perabot dan hiasan dalaman. Raissuddin menyerahkan perkara ini kepada isterinya untuk memikirkan apa yang sesuai untuk menghiasi rumah baru mereka.

Perkongsian video ini telah menerima lebih 6 ribu tanda suka daripada warganet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Turut serta bersama mereka ialah Uwais Alqarni yang sememangnya tinggal bersama mereka. Wah, seronoklah Uwais dapat bilik baru nanti.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini dihuj4ni dengan ucapan tahniah buat Makder dan suami kerana berjaya memiliki rumah idaman. Antara komen-komen yang diberikan :

” Tahniah Makder .. cantekkk rumah .. Mekder langsir tempah dgn saya lh.. Alhamdulilah…. Cantik and besar.. Wow.. The mulia Resident.. “

” Congrets makder n uncle.. Kat mane tu,cantik rumah.. Mana mesti uwais ada kan …. tahniah baiti jannati.. Mcm terselit arw4h sebelah atuk.. “

” Congratulations makder.. Makder nk beli sofa cari saya.. cantekkk makder dan da kuyusss.. bertambah shantekk.. suke tngkk.. “

” Alhamdulillah tahniah.. dekat area rumah UEL rasanya ni .. tp mmg cntikk.. Disitu ada uwais.. Org baik2 dpt yg baik.. “

” Alhamdulillaahh tahniah makder sekeluarga.. cantik rumah baru ..Tahniah.. Uwais dah mcm ank makder dah hahaha.. “

” Tahniah makder.. bilik uwais kene deko gak tu.. konsep golf..hehe alhmdulillah.. hepi 4 u makder.. Dr tepi mcm muka arw4h ss.. “

” Alhamdulillah syukur pada Allah.. tahniah makder.. wahhh cantikkkk nya umah makder.. Bodyguard srg tu wajib ada eh.. “

Klik gambar untuk info..

Tahniah diucapkan kepada Raissuddin dan isteri kerana berjaya memiliki rumah idaman. Diharap selepas ini dikongsikan pula video house tour, pastinya lebih cantik apabila sudah siap menyusun segala perabot dan lengkap dengan segala hiasan dalaman.

Silakan SHARE..

Sumber :  IG Suciuwais

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT