” Masa kecil pun dah nampak nak4l, g4ngster Korea ni.. ” – Netizen

Perkongsian Gambar Maryam You Narae Sewaktu Kecil Raih Perhatian Peminat. Alahai Maryam, Muka Dari Kecil Tetap Tak Berubah. Gar4ng-Gar4ng Pun Tetap Comel !!

Pasangan Youtuber sens4si, Maryam You Narae dan suaminya, Ryzal Ibrahim sudah tidak perlu diperkenalkan lagi. Gelagat mereka yang sentiasa mencuit hati sentiasa menambat hati peminat terutamanya Maryam yang nak4l dan kerap mengus1k suaminya.

Hasil tinjauan di akaun Instagram miliknya, Maryam ada berkongsi gambarnya sewaktu kecil. Gambar Maryam  yang memakai sweater berwarna merah diambil di tepi sofa.  Wajah Maryam pada ketika itu kelihatan serius dan terlihat tiada senyuman di wajahnya.

Kata-kata di ruangan kapsyen juga mencuit hati peminat kerana sesuai dengan reaksi Maryam dalam gambar tersebut. Alahai, mesti kecil-kecil gar4ng ni Maryam. Biarpun begitu, kecomelan Maryam sewaktu kecil tetap juga terserlah.

Rata-rata peminat berpendapat wajah Maryam memang tidak berubah dari kecil sehingga dewasa. Ada juga menyamakan wajah Maryam seperti neneknya yang pernah Maryam kongsikan sebelum ini. Walau apa pun, Maryam tetap kelihatan cantik dan menawan.

Jom ikuti perkongsian di bawah :

Perkongsian gambar Maryam sewaktu kecil ini telah meraih perhatian peminat. Rata-rata memuji kecomelan Maryam. Antara komen-komen mereka adalah :

” G4ngster maryam, Strong woman D0 B0n Soon, Kening mana maryam, sangat comel maryam, Comel lah, Comelnya.. muka tak berubah dari kecil.. “

” Wow, comel nya, Cute.. hingga sekarang… Mana kening maryam, comeynye maryam, Comelnya m0ntel, Haha… G4ngster Korea ni.. “

” Masa kecik pun dah nampak nak4i nie, tak yah mar4h tengok je, Bulu mata mana, a like your mom, No kening but still comey.. “

” Assalamualaikum… Comeinya Maryam masa nii… In shaa Allah, nanti boleh tengok muka anak Maryam ikut muka Maryam atau ikut muka abang Rizal.. “

” Comel nya maryam and kiut, Mirip betul sama nenek, Hahaha.. Kenapa muka tidak berubah.. sama saja dengan sekarang.. “

” Bang rizal kat mana masa ni, Ni bukan anak korea.. ini anak c1na ni , Mcm anak c1na mehh, sangat comel maryam.. “

” Cutenye akak masa kecik, love so cute baby, Gar4ngnya kakak, like ur nenek la, have a nice day madam maryam.. “

Kenangan gambar sewaktu kecil sudah semestinya menjadi memori terindah dalam hidup Maryam. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Maryam dan Ryzal dikurniakan kesihatan yang baik dan berbahagia bersama sehingga ke Jannah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maryam Younarae

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..