” Wah cantiknya, gorge0us sangat bilik beradu Zulin.. ” – Netizen

Dekorasi Dalaman Bilik Tidur Zulin Aziz Raih Perhatian Peminat. Wah Pandai Betul Zulin Deko Bilik, Nampak Mewah Dan Kemas. Tidur Lena Gayanya Kalau Bilik Macam Ni !! 

Semakin mengorak langkahnya dalam bidang perniagaan, pengacara dan pelakon, Zulin Aziz semakin maju dengan pr0duk kesihatan keluarannya. Zulin dikenali ramai seorang yang ceria dan suka berjenaka. Penampilan Zulin yang semakin hari cantik dan bergaya juga menjadi tumpuan peminat.

Hasil tinjauan kami di Instagram Zulin, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan ruangan bilik tidurnya. Zulin yang bercerita di kapsyennya aktiviti hariannya di rumah sejak dari pagi iaitu mengemas rumah dan ke dapur untuk menyediakan juadah makan tengahari.

Memilih tema warna putih, dinding dan cadar yang digunakan Zulin nampak kemas. Zulin turut mengesyorkan khidmat untuk deko dinding dan tuk4ng cat yang digunakannya sejak daripada tahun 2018 lagi. Jika PKP sebelum ini, Zulin ada berkongsikan ruangan makannya yang teratur dengan susunan meja makan dan hiasan rumah yang menarik.

Keselesaan di kamar tidur sememangnya menjadi keutamaan dan setiap pemilihan perabot dan warna juga mempengaruhi suasana bilik. Selain dapat memberi ketenangan, pemilihan warna yang betul dapat membuatkan bilik kelihatan luas. Dekorasi bilik Zulin ini pastinya menjadi idaman ramai wanita yang mementingkan kekemasan.

Jom baca perkongsian di bawah :

Perkongsian Zulin ini telah mendapat perhatian dan pujian daripada peminat. Memang w0w sungguh dekorasi bilik Zulin dan antara komen-komen mereka :

” Lovenya lawa decor, cantik dan kemas rumah kak Zulin. Kalau den tidur tak bangun-bangun hari minggu macam ni haha.. “

” Wah cantiknya bilik Zulin. Kalau dah cantik kemas macam ni kak, memang saya tidur dekat carpet bawah tu je kak hehe.. “

” Cantik sangat, g0rgeous sangat bilik beradu Zulin. Selimut tu buat rasa nak lena lah, confirm selesa tidur macam tak nak bangun ni hehe.. “

” Lawa sangat deco nya, comforter tu pun mak aii punya lah gebu. Mau tak terbangkit dari tido ni. Mimpi indah selalu gini.. “

” Creative and cool, pandai Zulin hias bilik. Cantik sangat, tenang je mata memandang, mesti selesa sangat-sangat.. “

” Semangat bangun pagi kalau begini, ad0i lawanya cadar tu. Gebu gebas bulu-buluan lagi. Cantik dan kemas setiap sudut bilik Zulin ni.. “

” Pokok pisang tu hat hidup ka hat artificial, lawa sungguh. Kreatif idea Zulin hias bilik, nampak fresh je. Sedap g0lek-g0lek tak terbangun ni.. “

Memang nampak teratur sungguh bilik Zulin ini. Penggunaan cadar dan hiasan dalam bilik juga menaikkan lagi seri bilik Zulin. Kreatif dan bolehlah peminat jadikannya idea untuk menghias bilik masing-masing. Semoga Zulin success selalu dalam semua lapangan dan gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zulin Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..