” Semalam melet0p makeup, hari ni jadi baby balik.. ” – Netizen

Masih Minum Susu Menggunakan B0tol, Gelagat Aaisyah Dhia Rana Buat Ramai Peminat Terhibur. H1s4p Bot0l Pun Ada Gaya. Comel Lah Aaisyah !!

Botol susu dan anak kecil memang kelihatan seperti gandingan yang sukar dipisahkan. Ada sesetengah kanak-kanak masih minum susu menggunakan botol walaupun sudah bersekolah. Jadi, perkara ini bukanlah sesuatu yang menghairankan namun tidak bermakna boleh dibiarkan.

Begitu juga buat si cilik Aaisyah Dhia Rana yang sudah berusia 6 tahun. Aaisyah masih lagi minum susu menggunakan botol dan gelagatnya itu telah dikongsikan di akaun Instagram miliknya. Beberapa video Aaisyah ini membuatkan ramai peminat yang tidak menyangka Aaisyah masih menggunakan b0tol untuk minum susu.

Aaisyah sebelum ini dilihat seorang kanak-kanak yang matang kerana di usianya dia sangat pandai bergaya dan juga bersolek. Tetapi di sebaliknya Aaisyah masih menghis4p botol susu. Alahai, jadi baby pula Aaisyah tetapi tetap comel.

Anak kepada pasangan selebriti Rozita Che Wan dan Zain Saidin ini akan memasuki 7 tahun pada tahun ini. Video pertama memaparkan Aaisyah sedang bermain telefon sambil minum susu menggunakan bot0l namun apabila sedar dia sedang dirakam Aaisyah kelihatan m4lu-m4lu.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Lagi video yang dikongsikan :

Perkongsian ini membuatkan ramai yang tidak menyangka melihat Aaisyah masih menghis4p botol namun ada juga yang berkongsi pengalaman anak yang sama. Antara komen-komen yang diberikan :

” Semalam tgk dah dewasa, melet0p makeup.. Harini jadi baby balik ye Aisyah. tak pernah tak comell .. Aishhh dah 7 tahun kan? Sebaya anak unty la mnum b0tol lg.. “

” Aaishah syg b0tol susu lagi mcm ank anty dlu smpi darjah 3 b0tol susu. Hahaha muka kant0i duk nen3n. Takpe dah masuk 7 tahun minum susu pun takpe. Dpt kalsium. Hihi. Omey.. “

” Alam4k… Model chomel ni masih his4p botoi ka… Hehehe. Good night princess. darjah 1 kan tahun ni.. comel aisyah.. “

” Takk padan kalau bermekap. His4p b0tol lagi dia ni . minum cawan la sayang dah besar. Alah m4lu lah dia his4p b0tol lagi .. “

” Ok jer minum la susu supaya sihat susu seumur hidup kena minum . Anak saya tingkatan 1 minum B0TOL masuk MRSM. Tak dapat dah bawak b0tol hahahaha baru la St0p.. “

” Ecah wei.. dH beso kN.. tak mau dah susu2 b0toi cmtu. minum kai gelaih. Alolo smlm live buat tutorial make up . Arini minum b0toi chuchuuu.. “

” Hahaha comelnya.. selagi anak kita nak susu bagi kan.. tak kira mcmana pun.. susu sebenar amat perlu… ikut pengalaman yg akak al4mi. stop b0tol 2 tahun.. tapi.sebenar nya tak berapa bagus…. pengalaman sendiri.. “

Tidak mengapalah Aaisyah, perlahan-lahan nanti boleh berhenti guna b0tol kan. Sesetengah kanak-kanak minum susu menggunakan b0tol semasa hendak tidur sahaja. Semoga Aaisyah Dhia Rana menjadi anak yang sentiasa ceria dan membahagiakan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aaisyah Dhia Rana

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..