” Comelnya Ace gelak. Suka Ace dengar daddy nyanyi.. ” – Netizen

Dr Say Shazril Kongsi Video Menyanyi Lagu Berhenti Berharap Kepada Anaknya, Aezriel. Respon Aezriel Ra1h Tumpuan Peminat. Comelnya Dengar Aezriel Gel4k !!

Pengacara dan doktor selebriti Dr Say Shazril satu nama yang tidak perlu diperkenalkan lagi. Dr Say merupakan pengacara bagi rancangan My Doctors. Dr Say telah berkahwin dengan Dr Azura Abas dan hasil perkongsian hidup bersama, mereka mempunyai seorang anak lelaki yang diberi nama Aezriel atau nama panggilannya Ace yang kini berusia setahun lapan bulan.

Meninjau ke laman Instagram milik Dr Say telah dikongsikan sebuah video di mana Dr Say membawa anaknya Ace meronda di kawasan sekeliling rumahnya dengan menaiki motor. Ketika di atas motor, Dr Say menyanyikan lagu ‘ berhenti berharap ‘ kepada Ace.

Lagu itu pernah dinyanyikan kepada Ace ketika Ace berusia setahun sebulan. Ketika menyanyikan lagu tersebut, Ace gelak mengekek-mengekek dan kemudian menep1s tangannya ke arah Dr Say untuk menyuruh Dr Say memberhent1kan nyanyiannya.

Situasi itu membuatkan Dr Say terkes1ma. Berbeza kali pertama lagu itu didendangkan kepada Ace. Ace hanya melayan sahaja nyanyian Dr Say dan hanya gelak besar mendengarnya. Dalam kapsyen tulisan Dr Say, Dr Say mengatakan anaknya semakin membesar dan sekarang pandai mengatakan kemahuannya.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata pengikut Dr Say rasa terh1bur melihat gelag4t Dr Say dan anaknya. Ada yang memuji kecomelan wajah Ace, senyuman manis dan gelak ketawanya. Isteri Dr Say , Dr Azura turut meninggalkan komen pada ruangan komen tersebut. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Doc, org kata kalau muka hensem suara tak sedap.. Macam mener4n muka tu dr ad0i law4k la.. T0bek betul hahaha.. hujan rib0t doc.. “

” Omg Ace is too adorable.. That laugh is so c0ntagious goodness me.. Comey aiiihh Ace ni.. Dh la senyum penuh dah gigi tu.. ”¬†

” Senyuman manis Ace.. Cair betul lah tengok ace senyum.. Terh1bur sangat Ace ya, so cute.. Ace dah ada jawline.. dulu pipi labuh selamb4k..hahaha.. “

” Ini sgt law4k.. Sebaya dgn ank.. setahun 8bulan.. sukanye Ace dgr daddy dia nyanyi.. daddy pon cptnye nak dapat menantu.. “

” OK nk t1ru nynyi suara sumb4ng kat ank.. Hihi.. Tgk apa respond dia plak bila stahun 8 bln.. Tp sy0k klau ank gelak cmtu.. Suka nye dia.. Hati2 yer.. “

” Alahai comelnya ace gel4k.. Waktu dia buka mulut ketawa ok ada gaya iras muka doc sikit.. Muka ace ni macam shin chan tapi versi melayu.. “

” Hensemnya ace.. Ace..tu lagu sed1h Ace.. bukan kena happy2.. Sukenyer tengok ace gelak gtu say_shazril.. So sweet.. “

” Yelah dh sumb4ng tepi telinga Ace harus ditepis.. ” – Dr Azura Abas

Momen begini pastinya akan menjadi satu momen yang akan di1ngati dan dir1ndui oleh Dr Say. Iyalah momen paling berharga dalam hidup ibu bapa adalah  ketika waktu anak membesar di depan mata kita. Pastinya kita akan mer1ndui segala kenangan indah bersama anak ketika mereka masih kecil.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Say_Shazril

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..