” Pandai sebut Allah, anak solehah aamin.. ” – Datin Seri Umie Aida

Video Terbaru Anak Fazura, Nur Fatima Aisya Raih Tumpuan Peminat. Pandainya Fatima Sebut, Comel Sangat Fatima !!

Nur Fatima Aisya, puteri sulung Fazura dan Fattah Amin kini sudahpun 3 bulan usianya. Lahir Oktober lalu, kelahiran Fatima melengkapkan lagi kehidupan Fattah dan Fazura. Berbulan-bulan Fattah dan Fazura menyimpan wajah Fatima daripada umum, akh1rnya 1 Januari lalu mereka mended4hkan wajah Fatima untuk tatapan peminat.

Meninjau akaun Instagram Fazura, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Fatima yang sedang diriba. Fatima yang sudah mula pandai membuat bunyi kedengaran menyebut kalimah Allah dan mendapat perhatian ramai peminat.

Pada mata peminat, wajah Fatima dilihat sangat mirip seperti Fattah. Kata orang jika anak perempuan menyerupai ayah, rumahtangga itu akan sejuk dan aman. Fatima yang juga turut dibukakan akaun sosialnya dengan nama Fattzuralovelife kini sudah merekodkan seramai 128 ribu pengikut.

Banyak gambar Fatima dikongsikan di sini istimewa dan ekslusif hanya untuk peminat Fazura dan Fattah. Melihat rupa terkini Fatima ini, badannya juga sudah nampak semakin berisi. Lihat sahaja jari jemari Fatima yang comel itu membuatkan peminat bertambah ger4m.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian terbaru video puteri Fazura dan Fattah Amin ini telah menarik perhatian peminat. Ramai yang memuji wajahnya iras seperti Fattah dan antara komen-komen mereka :

” Alah alahhhh comel nya baby Fatima. She is so pretty.. ” – Elly Mazlein¬†

” Masya Allah, pandai sebut Allah. Anak solehah, Aamin.. ” –¬† Datin Seri Umie Aida

” Allah besar dah dia. Fatima o Fatima, cutenya dia. Fatima, moga di bawah rahmat Allah selalu. jadi anak yang solehah Fatima.. “

” Cutie pie, cantik eish sayangnya dia. Olooo ger4m tengok, nak kidn4p dia boleh tak hehe.. Dah macam muka mommy sikit-sikit.. “

” Ikut muka daddy banyak ni. Alalala, b4mbamnya dia, copypaste muka ayah dia ni. Besar nanti syantik macam mommy dia.. “

” Alololo bersin, Alhamdulillah. Comelnya dia, Fatimah so precious. So cute, pandai sebut Allah dah.. “

” Did Fatima just said Allah cuzzie? She’s so cute. Lembut raut wajah Fatima, bersin pun comel je.. Semoga jadi anak yang menenangkan hati selalu Fatima.. “

” Bijak si cantik ni, membesar dengan sihat ya Fatima sayang. Putih melep4k, dah pandai cakap dah Fatima.. “

” MasyaAllah. Cantik sungguh Fatima kak faz. MasyaAllah sebut nama Allah terang n jelas,moge menjd penyejuk mata mami dan daddy – Insya Allah Aamiin.. “

Comel dan makin chubby Fatima ini dan wajah itu seperti photocopy Fattah, seiras sungguh. Sebutan Fatima juga sedap didengar. Apa pun, semoga Fatima Aisya membesar dengan sihat selalu dan menjadi anak yang solehah untuk kedua ibu bapa dewasa kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nur Fazura

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..