” Musang King punya bunc1t, tak boleh cover Dr.. ” – Netizen

Dr Say Shazril Kongsi Berita Gembira Isterinya, Dr Azura Kini Hamil Tiga Bulan. Tahniah Dr Say Dan Dr Azura !!

Pengacara My D0ctors, Dr Shazril Shaharuddin atau lebih dikenali sebagai Dr Say Syazril berkongsi berita gembira apabila isterinya Dr Azura Abas telah disahkan mengandung lagi. Hasil perkongsian hidup dengan Dr Azura, sebelum ini mereka telah dikurniakan seorang anak lelaki yang diberi nama Aezriel.

Perkongsian tersebut merupakan momen indah buat kedua pasangan ini memandangkan sebelum ini mereka sukar mendapatkan cahaya mata pertama. Selain itu, Dr Azura pernah kegug0ran sewaktu kandungannya memasuki 12 minggu apabila jant0ng bayi tidak kelihatan dan bayi tidak bergerak.

Menerusi kapsyen tulisan Dr Say pada posting tersebut, Dr Say melahirkan rasa syukur kerana selepas tiga bulan isterinya kegug0ran anak kedua mereka, akhirnya mereka berjaya menimang cahaya mata baru. Kini kandungan isterinya telah berusia tiga bulan. Kelihatan bayi sihat dan lincah pergerakannya dalam kandungan.

Dr Say turut memohon peminatnya supaya mendoakan agar bayi dalam kandungan isterinya sihat sejahtera selain memohon maaf kerana lama menyep1 kerana al4han isterinya agak k0at berbanding dengan kandungan sebelumnya. Di samping itu, Dr Say menerima dengan lapang dada apa jua jant1na anaknya itu. Perkongsian itu mera1h pelbagai respon daripada peminatnya.

Jom, baca perkongsian di bawah :

Meninjau ke ruangan komen, rata-rata peminatnya melahirkan rasa syukur atas berita baik tersebut selain mengucapkan tahniah atas berita kehamilan tersebut. Ada juga peminatnya berselor0h dengan p0stscript Dr. Say. Antara komen-komen yang dit1nggalkan:

” Alhamdulilah tahniah dr say_shazril dan dr azuraabas semoga bby dalam kandungan sentiasa sihat selalu..Aamiin.. Alhamdullilah stay safe dr azura.. And take care.. ” 

” Waa ace nak dapat kawan dah.. Tahniah doc.. Baby musang king .. Pttla hr tu ada nmpk dr azura mcm berisi perut.. Alahan ni mesti baby girl.. ” 

” Alhamdulillah.. Congrats say and wifey.. Laa..anak pkp gak.. Betui doc.. klu gug0r senang lekat balik..it happened to me.. Dah agak dah bukan bunc1t sebab makan musang king.. “

” Alhamdullilah.. Doc kite g4ng la.. sy pn masuk 3 bulan dh..due hujung bulan 8.. So happy to hear this news.. Patot nampak perut dr azura lain.. “

” Alhamdulillah patutlaaaa wife asyik mengidam.. Congrats shiann ace tak boleh manja dngn ddy dh lepasnii.. Yeayyy.. The baby bump is real.. Congratulations doc.. “

” Congratulations to both of you.. Happy for both of you.. Sy sedang s1ckness yg agk ter0k n alhamdulillah getting better… Doakan sy jugak dr… ” 

” Musang king punya bunc1t takleh cover dr.. Try harder.. Alhamdulillah rezeki tak pernah salah alamat moga adik ace keluar dgn sihat dan jayanya nnt… ” 

Kami di Berita Kopak ingin mengucapkan tahniah kepada Dr Say dan Dr Azura atas berita kehamilan tersebut. Semoga Allah memelihara semuanya dan dipermudahkan semuanya. Semoga juga mendapat zuriat yang sihat dan beramal soleh serta dapat berbakti kepada kedua ibubapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dr Shazril Shah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..