” K0non nak Kontr0l tak mahu gelak, ending gelak sampai terg0lek.. ” – Netizen

Amar Baharin Kongsi Video Anaknya, Ayra Aryssa Yang Seronok Ketawa Apabila Diagah. Alahai Adik, Sukanya Hati Sampai Nak Berg0lek. Ketawa Pun Dah Macam Mommy !! 

Semenjak kelahiran anak kedua mereka, keluarga kecil Amar Baharin dan Amyra Rosli kelihatan begitu ceria sekali. Dinamakan sebagai Ayra Aryssa, si kecil ini sudah pun hampir setahun usianya. Lahir pada awal Februari tahun lalu, Aryssa turut menjadi perhatian peminat seperti abangnya, Aqeef Anaqi.

Meninjau akaun Instagram Amar, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat Aryssa apabila diagah. Amar yang menulisnya dikapsyennya siapa senyum dia kal4h dan meminta peminat untuk melihat telatah Aryssa sehingga ke akh1r video.

Aryssa sering dikatakan peminat mewarisi wajah seiras mommynya, Amyra. Dalam video pendek ini, Aryssa yang terhibur ketawa riang apabila Amar membuatkan bunyi bunyian. Alahai Aryssa, semakin besar semakin bertambah comelnya.

Dengan matanya tidak lepas memandang daddynya, gelak Aryssa semakin kuat kedengaran. Senyuman manis dan ketawa Aryssa itu menyerlah lagi persamaan Aryssa dan Amyra. Gel1 hatinya Aryssa dengan us1kan daddy sehinggakan mahu berg0lek terus di atas katil.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Aryssa yang ketawa riang ini telah menarik perhatian peminat. Amboi suka betul Aryssa bila daddy mengus1k. Antara komen-komen mereka :

” Comel je Aryssa gelak, serupo mommy dia sangat ni. Dengan mata-mata pun ikut gelak ye Aryssa. Muka, ketawa memang c0py A+ mommy la.. “

” Alam4k saya terjat0h dengan kecomelan dia. Kal4h dan tengok Aryssa gelak dengan kita pun tergelak. Bud4k comel la Aryssa ni.. “

” Comelnya dia gelak, Aunty pun ikut senyum. Tak boleh tahan mulut dari senyum bila tengok Aryssa gelak comel camni.. “

” Comelnya baby’s laughs, alahai sebijik ibunya la Aryssa ni. Muka, mata, ketawa pun dah sama. Kakak kal4h, auto senyum terus tengok.. “

” Hahahaha mula- mula rilek lagi, tak nak kal4h. Last-last tu alahai tersenyum jugak. Tak tahan tengok gaya comel Aryssa gelak tu.. “

” Kon0n nak kontrol tak mau gelak. Ending gelak sampai terg0lek. Arysa Aryssa comel sangat la. Cantik macam mommy ni.. “

” Gel1 hatinya dia, comelnya la hai gelak tu. Photostat mommy sangat, muka gelak lagi sama macam mommy.. “

” Hahaa umur yang kita buat bunyi bunyi simple pun dia boleh gelak. Pastu kita pun ikut gelak. so cute la Aryssa.. “

Bukan main seronok Aryssa gelak apabila diagah daddynya ini. Dengan deretan gigi yang semakin banyak itu, wajah Aryysa memang nampak comel sangat. Apa pun, semoga Aryssa membesar menjadi anak yang solehah dan ceria selalu bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amar Baharin 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..