” Ingatkan Sherie Merlis tadi, the baby I thought tu Ney Ney.. ” – Netizen

Nora Danish Muatnaik Gambar Ibu Mertuanya, Datin Seri Norita Sujak Ketika Muda Beserta Ucapan Hari Lahir. Wah, Memang Ada Iraslah Dan Memang Cantik Sejak Muda !!

Pelakon, Nora Danish sememangnya sangat akrab dengan ibu mertuanya, Datin Seri Norita Datuk Sujak. Setiap tahun pasti Nora sekeluarga akan meraikan hari lahir ibu mertuanya itu serta berkongsi ucapan di akaun Instagram miliknya.

Tahun ini seperti kebiasaan, Nora berkongsi ucapan hari lahir buat ibu mertuanya yang jat0h pada hari ini iaitu 17 Januari 2021. Nora turut memuatnaik gambar Datin Seri Norita ketika muda bersama dua orang anaknya yang masih kecil.

Nora meluahkan rasa syukurnya kerana dikurniakan ibu mertua yang begitu baik dan keluarga mertua yang penyayang. Nora menggambarkan ibu mertuanya itu seorang wanita yang kuat namun dalam masa yang sama seorang yang lemah lembut serta jelita.

Wajah Datin Seri Norita ketika muda turut mencur1 perhatian ramai. Bukan sahaja cantik malah ada yang menyatakan wajahnya seiras seperti pelakon Sherie Merlis manakala bayi yang dipangkunya seiras dengan anak Nora iaitu Ney Ney.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata ramai mengucapkan selamat hari lahir buat Datin Seri Norita dan mendoakan kesejahteraannya. Antara komen-komen yang diberikan :

” Ingatkan Sherie Merlis td, the baby i thought tu Ney Ney. Cantik sama sampai sekarang senyuman dan mata dia nampak lembut je Happy Birthday Anty. May Allah Bless you.. “

” Aku sorang saja ka nampak mcm muka Sherry Merlis? Happy birthday puan seri noritasujak semoga yang baik baik dan sentiasa diberkati oleh Allah sentiasa.. “

” Happy birthday semoga panjang usia sihat selalu diberkati dunia akhirat hendakNYA aamiinnn. Sump4h jelita betul.. muka selamba je tp lawa sgt.. “

” Happy birthday che puan. May allah bless you till jannah. Cantik, lembut je sampai sekarang… ingatkan baby tu neyney.. sebiji sama.. “

” Eh mcm ney ney yg kanan tuu hehe. Mcm sheryl melis. Happy birthday Puan Sri. Moga dipanjangkan umur dan murah rezeki juga bahagia dunia dan akhir4t.. “

“Happy Birthday Mama Datin Seri noritasujak  May Allah bless you till Jannah. Today is our special day. macam sherry merlis.. “

” Happy birthday Datin Sri noritasujak… Semoga Allah swt kurniakan semuenya yg terbaik.. Aameen ya rabbal alamin. datin sama birthday dengan saya.. “

Nora sangat beruntung mempunyai ibu mertua yang boleh dianggap seperti seorang kawan baik. Kami di Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir kepada Datin Seri Norita Datuk Sujak. Semoga diberikan kesihatan yang berpanjangan, dimurahkan rezeki dan panjang umur.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nora Danish

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..