” Mak makan hati dik, sweetnya manja dengan papa.. ” – Netizen

Elly Mazlein Kongsi Gambar Anaknya, Puteri Sara Sephia Bersama Cikgu Azlan Sedang Menonton Televisyen. Amboi Sephia, Bukan Main Manja Dengan Papa Yer. Sweetnya !!

Tanggal 18 Januari baru-baru ini, genap setahun usia perkahwinan pengacara dan pelakon sensasi, Elly Mazlein bersama Cikgu Azlan. Tidak hanya Elly, malah anaknya, Puteri Sara Sephia juga gembira dengan kehidupan baru mereka yang selalu terlihat bahagia ini.

Meninjau akaun Instagram Elly Mazlein, telah dikongsikan sekeping gambar yang memperlihatkan Sephia bersama Cikgu Azlan. Elly yang bercerita di kapsyennya berkenaan gelagat Sephia berkep1t dengan Papanya ini walaupun hanya menonton cerita kartun.

Gaya Sephia memaut erat lengan Papanya ini nampak manja sekali. Bagi yang mengikuti perkembangan Elly,  pastinya sering membaca cerita Elly mengenai Sephia dan Cikgu Azlan. Sephia amat akrab dengan Cikgu Azlan sejak awal perkenalan Elly dan Cikgu Azlan lagi.

Ketika bercuti baru-baru ini ke Langkawi, Elly ada berkongsi gambar Sephia berpimpin tangan dengan Papanya ini di restoran. Memang anak manja Papa sungguh Sephia ini. Tambahan pula, Cikgu Azlan rajin melayani Sephia dan menurut kehendak si kecil ini.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat Sephia yang berkep1t dengan papa nya ini telah meraih perhatian peminat. Alahai manja sungguh princess seorang ini dan antara komen-komen peminat :

” Dah4ga kasih syg seorg ayah, untung dpt ayah yg dpt menyayangi anak kita dgn ikhlas . semoga Allah kuatkan ik4tan puan ely mazlin dgn suami.. “

” Mak makan h4ti dik, Ibu jel3s oii. Manja girl So sweet and Happy family. semoga mbesar dgn baik dilimp4hi nikmat kasih syg.. “

” Sekali sekala kak hahha. comel manje mcm ibu dia jugak kan. Kemain ekk buat mommy jeal0us..Comel sangat manja ni..  “

” Alalo jgn jel3sss kak lina, kasi can lah haha. Tempat mama kena car4s ke tu? Suka tengok keluarga dan kebahagian kak Lina sekrg.. “

” Hahaha kmain dia Manja dia.. Mommy jeles ke hehe. Syukur alhamdulillah, moga bahagia selalu.. “

” Hebat kak kep0m kita. Sweetnye tgk.. aduhh mak tercamp4k ke tepi yer haha. Kak pompom jeles ler tu.. “

” Amb0i manja sngguh ngn pak die. Anak papa tu, so sweet la manja ni. kemain ekk . tak s1an ke ngan yg single ni kak.. “

” Ad0i ni kalo ada org bul1 mau kn penamp4q sulong dr ayah. brani2 kaca0 princess ayah. Manja bukan main lagi dengan papa dia.. “

Sephia sememangnya akrab dengan Cikgu Azlan dan daripada perkongsian sebelum ini juga kemesraan antara mereka jelas kelihatan. Peminat turut menzahirkan kesyukuran di atas kebahagiaan yang dikecapi Elly sekeluarga ini. Semoga ikatan ini berkekalan dan mereka gembira selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Elly Mazlein

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..