” With white gown, so adorable.. ” – Netizen

Sempena Hari Bahagia Adik Kesayangan, Fasha Sandha Kongsi Gambar Bersama Keluarga Kecilnya. Alahai, Comelnya Aisha Amaira !!

Selalu mendapat perhatian umum, pastinya ramai yang mengenali Aisha Amaira puteri bongsu kepada Fasha Sanda. Terbaru meninjau ke ruangan Instagram Fasha Sandha, selebriti popular ini telah memuatnaik gambar terbaru wajah puteri bongsunya Aisha Amaira bersama ayahnya.

Kelihatan Aisha yang didukung dalam dak4pan ayahnya mengenakan pakaian gaun berwarna putih. Sejak lahir Aisha memang sentiasa mencur1 perhatian ramai. Ramai pastinya terpaut bila melihat raut wajahnya yang begitu comel.

Pipinya yang bulat membuatkan ramai yang ger4m dengan Aisya. Fasha dan Aidil juga sering berkongsi foto dan video anaknya bersama peminat. Walaupun setiap perkembangan anaknya sering dikongsi, netizen tidak b0san dan jemu melihat anaknya itu.

Nama yang seindah maksudnya, Fasha juga pernah berkongsi nama anaknya membawa maksud “bahagia dan cantik”. Kehadiran Aisha dalam keluarganya semakin memeriahkan lagi suasana. Kakak dan abangnya juga sering kali dilihat meluangkan masa bermain dengan Aisha. Alahai, sayangnya mereka dengan adik.

Jom ikuti perkongsian gambar di bawah :

Lagi, perkongsian gambar Aisha bersama keluarganya :

Gambar Aisha ini berjaya menarik tumpuan umum. Ramai yang ger4m dengan kecomelan wajahnya. Malah ada yang turut memberikan komen bahawa wajahnya lebih kelihatan sama dengan ayahnya terutama ketika senyum. Antara komen-komen yang dit1nggalkan :

” Comei sangat.. ” – Janna Nick

” Comei sangat.. ” – Sweet Qismina

” Hye korang.. kalau korang minat nk tengk citer d0raemon bleh lawat ig saya.. Cutiee..   Cute & comel btul.. chomelnyer dia.. Allah.. awat la comey sgt anak fasha sandha ni.. ger4m baq hg.. “

” Ala alaaa so somelll sayangg.. Allahu comelnya.. Lawa dia.. Comei betul lah dia ni..gew4m.. cantiknya anak awak ni.. Tak puas mata memandang.. Mashaa-Allah.. “

” Comey nye tk jemu tgk bby cm dady tul.. Mcm cucu queen elizabeth bak kata sheilarusly_jspictures terlalu comey laa aisa.. Comelnya. seputih salju.. Why sooo cute.. With white gown.. Soo adorable.. “

” Alaa bby shayang.. Cantik nyaaa diaa.. ger4mm.. Alahai comelnyaa Aisya. Apo somel sgt.. Ad0i, baby girl why shooo pretty.. princess Snow White.. “

” MaayaAllah comelnye.. Cute nye mcm baby doll.. yeay first like n first komen.. Eee ger4mnya la ngan aisha ni.. cantik sgt.. Comel sgt.. Muka mcm papa die la.. “

” Ya Allah.. comelnye baby aisha.. Senyum macam ayah.. hahahahaa sebijik.. Yeyy fasha sandha dpt adik ipar.. Alahaiii comey sgttt princess sorang ni.. “

” Comey sungguh bby aisha ni.. Sebiji muka ayahnya.. comel sangat.. Kecomelan dia yg amat sgt.. Kecomelan apakah ini Ya Allah.. “

” Comey cintaan allah s.w.t semoga menjadi anak yg baik pada ibu bapa dan menjadi ank solehah berjaya dunia akhir4t.. Raut muka pak dia lah.. lebih lebih lg bila senyum tuh.. so cute.. “

Keletah dan aksi comel Aisha sememangnya sentiasa di tunggu-tunggu oleh peminat. Pastinya ramai yang tidak sabar melihat Aisha membesar. Kami di Berita Kopak mengharapkan semoga Aisha sentiasa dikurniakan kebahagiaan bersama keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : fashasandha

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.