Connect with us

Artis / Selebriti

” Mak Jenny ni sumpah kelakar, confident dia tak boleh tahan, haha.. ” – Netizen

Video Ibu Nubhan, Mak Jenny Bermain Permainan Monang Sojota Bersama Dato’ Jalaluddin Hassan Buat Warganet Terhibur. Fuh Garang Bonar Peserta, Hos Pulak Kena Bahan. Kelakar Betul Mak Jenny Ni. Boleh Pulak Huruf Q Hilang. Berdekah Gelak, Haha !!

Sebut sahaja nama Mak Jenny, pastinya warganet akan terbayangkan ibu kepada penyanyi dan usahawan, Nubhan AF. Percakapan Mak Jenny dalam loghat negeri sembilan yang pekat seringkali membuatkan warganet ketawa mendengarnya.

Meninjau akaun Tiktok Nubhan, telah dikongsikan beberapa buah video yang memaparkan aksi Mak Jenny bersama pengacara dan pelakon terkenal, Dato’ Jalaluddin Hassan. Bermain permainan Jenny Want To Be A Milionnaire, gelagat Mak Jenny membuatkan ramai terhibur.

Klik gambar untuk info..

Mak Jenny yang cakapnya jujur dan tidak berselindung membuatkan warganet yang menonton video ini ketawa dari awal sehingga akhir video. Kata Dato’ Jalal, tak pernah lagi hos kena marah dengan peserta. Bertubi-tubi juga lah Dato’ Jalal kena bahan dengan Mak Jenny.

Soalan-soalan yang diberikan juga mencuit hati dan talian hayat juga kelakar. Kreatif betul Nubhan dan untuk makluman semua ini adalah salah satu cara Nubhan gunakan untuk reveal jumlah jualan produk Mak Jenny yang terkini. 12 juta total sales, memang hebat lah.

Jom tonton video di bawah :

( Sila tunggu seketika sekiranya video lambat keluar ) 

@nubhan86

Rasa2 mak jenny menang tak RM1 juta? Adoiii sampai pening dato Jalal melayankan mak den ni 🤣🤣🤣 #fyp #fypシ #omakjenny #nubhan Venue: @Royale Chulan Damansara Deco: @Ritz Reka

♬ Debussy “Moonlight” Piano Solo(829473) – LEOPARD

@nubhan86

Part 2. Habis dato jalal kena sound dengan Mak Jenny🤣🤣🤣 lawak terok! Tengok smpai habis geng🙊 Sapa nak jadi agen, kl1k L1nk di B1o sekarang…promo pendaftaran RM99 akan dibuka soon! 😘 #fyp #fypシ #omakjenny Venue: @Royale Chulan Damansara Dece: @Ritz Reka

♬ Hip Hop with impressive piano sound(793766) – Dusty Sky

Ribuan tanda suka telah pun direkodkan untuk perkongsian oleh Nubhan ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Naya ada peserta macam Mak Jenny ni haha.. Pecah perut tengok gelagat Mak Jenny ni.. spontan betul mak jenny, lawak abis.. ”

” Mak Jenny buat aku gelak guling-guling, nasib sorang-sorang haha. Mak Jenny pecah tradisi marahkan host haha.. ”

” Mak Jenny ni sumpah kelakar.. berdekah tengok mak jenny.. Transparent abis Omak Jenny ni, geli hati kita.. ”

” Tak buleh move den tengok mak jenny kelakar bonar haha.. ado lae video ea macamni aa seronok gelak.. sporting, spontan.. ”

” Mat1lah nak dapat peserta macam ni haha.. mak jenny bikin sis sakit perut ketawa… pecah perut tengah malam lalu fyp.. ”

” Mak Jenny buat lawaklah, hos kena bahan weh haha. Mengekek ketawa tengok mak jenny ni.. lucu sangat-sangat.. ”

” Letih la aku gelak.. mak jenny punya konfiden aku tak boleh tahan haha.. Dekah aku, lucu la mak jenny.. ”

Klik gambar untuk info..

Siapa yang tidak ketawa besar mendengar kata-kata Mak Jenny itu. Nubhan dan yang ada di situ pun tak boleh menahan ketawa. Dato’ Jalal pun terbahak sama dengan Mak Jenny punya reaksi. Apa-apa pun, tahniah Mak Jenny dan Nubhan atas kejayaan yang dicapai dan semoga terus dimurahkan rezeki.

Silakan SHARE..

Sumber : Tiktok Nubhan86

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT