” Leng0h kepala bawa face shield sampai lent0k terus ye Lila haha.. ” – Netizen

Gelagat Lila Amina Ketika Bersiar-siar Melihat Lampu Bersama Awal Ashaari Tarik Perhatian Peminat. Alahai Comelnya Pakai Face Shield Macam Angkasawan. Behave Sangat Lila Ni, Lent0k Tu Paling Tak Tahan !!

Pejam celik, Februari akan datang genaplah setahun usia anak kedua pelakon dan pengacara, Awal Ashaari bernama Lila Amina. Si comel ini disebut peminat sebagai baby PKP kerana lahirnya ketika negara sedang melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan.

Meninjau posting Awal Ashaari di Instagramnya, telah dimuatnaik satu video yang memaparkan suasana ketika Awal membawa Lila bersiar-siar sempena menyambut tahun baru. Sebagai langkah keselamatan, Lila turut dipakaikan face shield sepanjang berada di luar umum.

Tulis Awal di kapsyennya, dia membawa Lila melihat lampu-lampu dan nyata Lila teruja melihat kerdipan cahaya yang berwarna warni. Namanya pun baby PKP, bukan selalu Lila dibawa ke tempat crowded sebegini.

Gelagat comel Lila memakai face shield tak ubah seperti bakal angkasawan ini membuatkan ramai peminat terhibur. Bagus sungguh Lila langsung tidak ditanggalkan face shield tersebut. Siap lent0k lagi di bahu daddy, alahai manja betul si pengutip madu ni.

Jom tonton video di bawah :

Peminat juga ikut ger4m melihat telatah Lila ini. Tidak hanya peminat, malahan rakan artis juga turut memberikan komen. Antara komen-komen mereka :

” Haha Afwa habis dia tarik face shield tu.. ” – Dato’ Seri Siti Nurhaliza

” Ee ger4mnya tengok pengutip madu ni. Disiplinnya dia, tak tarik pulak face shield tu. Cute waktu Lila lent0k tu. Alala cute daddy girl ni.. “

” Hahaha, untungnya dia pakai tak tarik bu4ng face shield tu.. anak kita pakai 3 second habis dia tarik tarik bagi cab0t rimas. cer bagi tips.. “

” Lawa dan comel face shield lila ni, sikit lagi lila pakai baju naik bulan la haha. Baby PKP ni so cute lah.. “

” Suka tengok dia bonding, part lent0k dekat daddy tu, love nya tengok father dan daughter relationship.. “

” Baik je dia tak cab0t hat dan shade. Helok je lyla nak pakai topi cmtu. anak kita dr baby dipakaikam topi asik mar4h mengam0k je.. sampai ke besar nak pakaikan headband pun payoh.. “

” Lentok dia atas bahu tu mesti buat daddy cair selalu. Leng0h kepala bawak face shield sampai lent0k terus ye Lila haha.. “

” Baik je dia tak cab0t, kalau budak-budak lain dah rimas ni. Behavenya Lila, kalau anak saya ni memang dah settle topi tu duduk atas lantai.. “

Anak yang baiklah Lila Amina, senang hati daddy bawa Lila keluar jalan-jalan macam ni. Muka pel1k tengok ramai orang pun tak apa lah Lila, sekali sekala dapat tengok dunia luar. Semoga membesar dengan sihat selalu Lila dan jadi anak yang solehah untuk daddy dan mommy.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Awal Ashaari, IG Lilaaminaaa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..