” Oo no Coach Yin, apa sudah jadi. Hampir tak cam tadi.. ” – Netizen

Penampilan Terbaru Coach Yin Cur1 Perhatian Netizen. Wah Nampak Lain Betul Coach Yin Sekarang. Bahagia Sangat Bakal Ayah Ni !!

Pemuda berasal dari negeri Cik Siti Wan Kembang, Coach Yin pernah menjadi sebutan netizen kerana hubungannya dengan salah seorang founder kosmetik terkenal. Namun itu t1nggal kenangan dan Coach Yin kini bahagia bersama isterinya, Yeen Azmin.

Bagi pengikut jurulatih kecerdasan ini, perkembangannya sentiasa menjadi perhatian followernya. Kini setelah hampir setahun bergelar suami, penampilan Coach Yin mula terlihat berbeza. Menerusi akaun Instagram Coach Yin, sekeping gambar Coach Yin bersama isterinya dimuatnaik beberapa hari yang lalu.

Mengucapkan selamat tahun baru kepada semua followers nya, wajah Coach Yin tampak bahagia sekali dengan kehidupannya kini. Yeen juga rupanya kini sedang berbadan dua dan kelihatan jelas baby bump dalam gambar tersebut.

Tiada lagi badan sasa dan berketul-ketul seperti dahulu, Coach Yin ditegur netizen kerana nampak ‘ berisi ‘ berbanding dahulu. Kata orang, kaum lelaki apabila sudah berumah tangga pasti naik tubuhnya. Iyelah bahagia ada orang yang jaga makan dan pakai, iye tak.

Jom baca perkongsian di bawah :

Setakat ini, sudah lebih 10 ribu likes dicatatkan pada posting Coach Yin ini. Ramai juga yang mengucapkan tahniah kerana Coach Yin bakal bergelar bapa tidak lama lagi. Antara komen-komen netizen :

” Tahniah coach Yin dan wife. Dua-dua sama naik, barulah adil hehe. Coach perut coach, nampak tepi. Alhamdulillah adikku ini dah nak jadi ayah.. “

” Perghh Coach Yin pun mengandung sama eh hehe. Bahagia sampai berisi Alhamdulillah. Lain coach, bahagia betul ni. Tahniah both of you.. “

” Tahniah Coach. Nampak dah gemuk sikit tapi tetap handsome. Coach Yin dah start jadi badan bapak-bapak.. “

” Fuh smart la Coach Yin, lama tak dengar khabar. Macam ni baru betul, dua-dua dah ada isi woo, congratulations.. “

” Happy new year 2022, Coach Yin dah sihat sekarang. Nampak lain, nasib cam lagi tau hehe. Tahniah Coach Yin dan wife.. “

” Ooo no Coach Yin, apa sudah jadi. Mana body fit dulu, dah nampak berisi sikit. tahniah nampak gaya macam baby girl.. “

” Coach makin berisi, congratulations bro. Dua-dua sama naik ni hehe, alhamdulillah tak lama lagi nak jadi ayah.. “

” Wah tahniah, makin berisi makin handsome Coach Yin ni. Nampak bahagia, badan pun nampak bahagianya. Hampir tak cam tadi.. “

Alhamdulillah, nampaknya impian Coach Yin hendak beraya bertiga tahun ini bakal tercapai. Semoga kandungan isterinya baik-baik sahaja dan segala urusan untuk melahirkan nanti dipermudahkan Allah. Tahniah Coach Yin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Coach Yin 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..