” You choose the right one, moga ke jinjang pelamin.. ” – Netizen

Coach Yin Kongsi Video Keluar Bersama Teman Wanita Barunya CurI Perhatian Ramai. Part Kenapa Wanita Tersebut Jadi Pilihan Buat Ramai Yang Kagum. Wahhh, Sesuai Sangat Dah Tu !!

Nama Coach Yin atau pemilik nama sebenar Mohd Tishrin Mohd Adanan tidak perlu diperkenalkan lagi. Jurulatih bina badan cantik ini pernah dikaitkan mempunyai hubungan dengan usahawan kosmetik terkenal, Nur Sajat. Kisah mereka pernah menjadi vir4l di media sosial.

Namun kisah percintaan mereka akhirnya telah berakhir. Masing-masing telah membawa haluan sendiri. Kini Coach Yin sedang hang4t bercinta dengan seorang wanita. Semalam buat pertama kalinya Coach Yin berkongsi gambar wanita kesayangannya itu di Instagram.

Terbaru, menerusi laman Instagramnya, sebuah posting berbentuk video telah dimuatnaik. Video tersebut memaparkan Coach Yin bersama dengan kekasihnya itu sedang berada di sebuah kedai jam tangan berjenama. Kelihatan Coach Yin sedang memakai jam tersebut kepada wanita itu.

Menurut Coach Yin, ini adalah kali kedua beliau keluar bersama dengan Yeen. Sebelum ini Yeen pernah membuat kej0tan kepadanya dengan memberi sejambak bunga ros. Dan kali ini beliau pula yang ingin memberi kej0tan pada Yeen, tapi dengan cara yang berbeza.

Coach Yin meminta Yeen menemaninya ke kedai jam untuk tujuan menukar bateri jam. Yeen mengikut sahaja. Lalu Coach Yin meminta Yeen memilih jam tangan perempuan untuk diberikan kepada seseorang. Namun selepas dipilih, rupa-rupanya jam tangan tersebut adalah untuk Yeen bukannya untuk orang lain.

Jom tonton video di bawah ini. Untuk mengetahui kisah lebih lanjut, jangan lupa baca kapsyen sampai habis ye. Korang jangan jeles pulak  !!

View this post on Instagram

hari tu dia buat surprise dgn member2 dia.kejutt berukk abe yin.tibo2 ad 2org perempuan mari hantar bungo rose buleh kiro jgk besar ,lebar 1kaki setengah.pakat tengok org kiri kanang tengok.abe yin wt muko kerasss cover malu.bele2 kacipp keng jarang2. nk bg nampak urat .bekeng sikit napok.🤣🤣.dalam hati ni mcm2 sero…sebokk,,happy,,gembira..malu tu ad sikit2.tp orkk gitu jah🤭besar molek.org puang ni bab2 planing ni mmg bijak.kalau org laki ni ad jgk y pandai.tp abe yin mg ni jenis nk wt surprise ni xpanda..second dating dgn dia,abe yin tgok lengan dia xde jam..bo kali xingt pakai kot.abe yin pun ajak dia masuk kedai jam.abe yin wt2 lolok nk tukar batery jam..’.pastu abe yin tnyo dio.”kalu jam utk perempuan awk berkenang yang mana.”?sbb mnggu depan hari jadi spp sy.😬.cari punya cari punya cari.ad lah 2 bentuk jam ni y dia kata cantik.kemudian suruh dia try.konon nk potong tali jam.malas nk dtg.sbb tgn spp lebih kurang tgn awk yeen☺️.ukur punya ukur brape byk nk kene potong.settle kerat tali.abe yin bg tahu jam ni utk awok 🥳🥳..merahh pipi kakyeen🥰hikhikhik.abe yin minat kt kakyeen ni.sbb pandai jaga solat.pandai masak.pandai jaga bdk.😍😍..skali tgok mcm mira f1Lzah.2kali tgok mcm yeenazmin😍🌹.. #in #sha #allah #doa #baik #baik

A post shared by Coachyin (@coach_yin) on

Perkongsian Coach Yin ini dihuj4ni dengan ucapan syukur dan mendoakan semoga mereka berdua ada jodoh sebagai suami isteri. Ini antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah, memang cantik dia, semoga berjodoh sehingga ke jinjang pelamin.. “

 ” MasyaAllah, She’s so beautiful May Allah bless both of you. Di permudahkan next step.. “

” Comel, Muslimah, Dah sesuai dah, Cepat2 nikah dehhh, So sweet tahniah abe yin kakak cantik.. “

” Uit lom boleh pegang2 la boh, hahaha, pape pun tahniah boh pandai carik, semoga sampai ke jinjang pelamin yin.. “

” Alhamdulillah, you choose the right one, moga smpai ke jinjang pelamin, respect! “

Alhamdulillah dan tahniah buat Coach Yin kerana sudah ada pengganti yang baru dan nampaknya sangat berbahagia. Kami di Berita Kopak mendoakan yang baik-baik sahaja buat Coach Yin dan kekasih hatinya itu. Jaga batas pergaulan dan semoga hubungan dalam rahmat Allah selalu. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Coach Yin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..