” Alaaa kita pulak rasa nak nang1s. Semoga bahagia hingga ke Jannah.. ” – Netizen

Akhirnya Nubhan Berkongsi Video Menjawab Segala Persoalan Yang Bermain Di Fikiran Netizen. Aduhaiii Kenapa Nubhan Buat Macam Ni Kat Isteri. Terharunya !!

Baru-baru ini tul4r di media sosial video kisah pergad0han antara penyanyi Nubhan Ahamad dan isterinya Afifah Hidayah Binti Ahmad Taufik. Bagaimanapun pada ketika itu Nubhan enggan mengulas apa-apa dan memilih untk berdiam diri agar mereka dapat bertenang.

Melalui video tersebut Nubhan kelihatan sangat mar4h dan berkas4r pada isterinya kerana kehilangan kunci kereta. Video tersebut juga mendapat pelbagai komen dan kecam4n daripada netizen kerana tidak bersetuju dengan tind4kan yang dilakukan oleh Nubhan itu.

Namun segala persoalan sudah terjawab pada hari ini setelah Nubhan berkongsi video melalui akaun instagram miliknya tentang kej4dian sebenar yang berlaku. Rupa-rupanya kejadian itu memang sengaja dirancang oleh Nubhan untuk membuat surprise sempena ulangtahun perkahwinan mereka.

Namun apa yang lebih kelakar setelah kejadian ini, Nubhan sebenarnya tersalah tarikh anniversary mereka. Anniversary yang sepatutnya pada bulan Ogos akan datang. Isteri Nubhan kelihatan menang1s teres4k-es4k kerana terharu dengan apa yang dilakukan Nubhan.

Mari kita lihat video yang dikongsi oleh Nubhan ini :

Drama dan lakonan Nubhan yang menjadi teka-teki ini mendapat berbagai komen daripada netizen. Antara komen-komen ialah :

” Oh my God ingatkan betul-betul, Happy anniversary Dr Fie dan Nubhan.. “

” Huish punya s4spen. Anyway Happy Anniversary to both of u.. “

” Dah agak dah sebab depa ni so sweet sangat. Heheheeee nak nang1s jugakkkkk.. “

” Wey kesi4n akak huhuu. Ape punn happy anniversary both of u.. “

” Kesi4n weh, aku dah agak ade sesuatu yang pel1k ni tp comel je pasangan ni.. “

” I pun nang1s tengok Dr Fie nang1s macam tuu.. “

” Alaaa kite pulak rasa nak nang1s. Semoga bahagia hingga ke Jannah.. “

” Happy Anniversary Nubhan & Dr Fie. Moga mahligai yg dibina berkekalan selamanya Aamin. Den lak rasa nak nangis ni huhu.. “

” Ni bukan setakat bin1 je kene pr4nk. Satu malaysia yg tengok video tu pon kene pr4nk sekali.. Alamak aii main em0si betull.. 

Aduhaiii seb4k pulak bila tengok isteri Nubhan menang1s teres4k-es4k tu. Apa pun kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun perkahwinan buat Nubhan dan Dr Fie. Semoga bahagia berkekalan hingga ke Jannah. Aaminn..

Tonton video penuh di bawah :

Terima Kasih kerana membaca dan menonton..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nubhan Ahamad, Youtube Nubhan Ahamad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..