Connect with us

Artis / Selebriti

” Lenggok dia macam supermodel, berbakat betul.. ” – Netizen

Video Anak Adira Suhaimi, Anggrek Adenan Ketika Beraksi Di Pentas Fesyen Antarabangsa Bangkok Raih Perhatian Ramai. Wah, Gaya Catwalk Pun Dah Macam Supermodel. Kalah Adira Kalau Macam Ni !!

Meninjau ke akaun Instagram, video anak Adira Suhaimi iaitu Anggrek Adenan terlibat dengan pertunjukan fesyen kanak-kanak di Bangkok, Thailand telah meraih perhatian ramai. Ternyata Anggrek sangat berbakat untuk menjadi seorang model.

Anggrek dilihat begitu yakin ketika di atas pentas dengan gaya jalan serta mimik mukanya sangat menggambarkan seperti seorang supermodel. Adira juga sangat memberi sokongan terhadap minat anak sulungnya ini untuk terlibat dalam dunia modelling.

Klik gambar untuk info..

Sebelum Anggrek terlibat dengan pertunjukan fesyen ini, Anggrek juga telah dihantar ke kelas modelling untuk belajar cara berjalan yang betul. Video tersebut turut dikongsikan di bawah dan dapat dilihat Anggrek sangat memberikan komitmen yang baik ketika belajar.

Perkongsian video -video ini telah menerima lebih 4 ribu dan 37 ribu tanda suka daripada waragnet sejak ia dimuatnaik buat masa ini. Seperti ibunya, darah seni turut mengalir dalam tubuh Anggrek. All the best buat Anggrek.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang memuji bakat yang ada pada Anggrek. Antara komen-komen yang diberikan oleh netizen :

” Hmm habis la our next generation lepas ni walk jalan jalan beli jajan dekat mall semua catwalk. Tercampak la makcik natrah .. “

” Smg jdi anak yg soleha,menjadi menyejuk mata ayah ,bunda Aamiin Allahumma Aamiin .. Muka tu attitudeeeee powerrrr.. cings anggrek.. “

” Lenggok dia macam supermodel Β adoiii berbakat betul. Bukan semua budak pandai lenggok time catwalk macamni.. “

” Amboiii anggrekkkk. You slay teruk eh. Kalau ami youuu .. Loveeee her confidence.. Level confident A+++. Wow post xblh Tahan Terbaik Awesome.. “

” Kakak tiri dia pun modelling, ya Allah muka sebijik mcm anggerek.. vazzzzzz laiiiin maciammmm .. She is born to be a model .. “

” Cara dia jalan ada mix style Kendall Jenner dan Yasmin Wijnaldum. Mahal ni.. Fuhh auntie kena belajar ni.. Meledak kakak .. “

” Malaysia next top model , slay lah anggrek.. Nmpk sangat berbakat dlm bidang modeling.. wow muka tu boleh pegi jauhΒ terbaik angerik.. “

Klik gambar untuk info..

Wah, memang berbakat sungguh Anggrek dalam bidang modelling. Anggrek juga seorang yang berani dan mempunyai tahap keyakinan yang tinggi ketika berada di atas pentas. Semoga suatu hari nanti Anggrek menjadi seorang supermodel yang berjaya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG NizamJalil, Anggrek

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright Β© Berita Kopak

##FREAKOUT