Connect with us

Artis / Selebriti

” Lawa anak Tokram ni, muka Pan Asian macam maknya.. ” – Netizen

Video Anak Perempuan Dato’ Ramli MS, Nadiah Ramli Cur1 Perhatian Warganet. Wah Lawanya Anak Tokram Ni, Muka Ikut Maknya. Macam Orang Jepun !!

Menerusi akaun Instagram Majalah Nona, telah dikongsikan satu video yang memaparkan koleksi gambar-gambar anak perempuan kepada pengarah muzik terkenal, Dato’ Ramli MS yang bernama Nadiah Ramli.

Nadiah yang memiliki wajah jelita persis wanita Jepun ini mengundang perhatian ramai. Kehadiran Nadiah memberi sokongan kepada Tokram ketika rancangan Gegar Vaganza dahulu turut menjadi tumpuan warganet.

Klik gambar untuk info..

Kecantikan yang dimiliki oleh Nadiah diwarisi daripada ibunya, Jennifer Thompson di mana Jennifer berketurunan Cina, Australia dan Irish. Tidak hairanlah Nadiah memiliki wajah sebegini, kacukan yang sempurna.

Nadiah juga sama seperti Tokram melibatkan diri dalam industri muzik. Ketika pandem1k berlaku, Nadiah selamat bergelar isteri kepada Taufiq Nadzri dan Tokram sendiri menyempurnakan majlis akad nikah puterinya ini.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian ini telahpun meraih lebih 1000 likes daripada warganet dan antara komen-komen yang dapat kami kongsikan untuk pembaca :

” Cantikk sweet looking dia nih. Ibunya pun cantik. sekali imbas, macam isteri KJ pun ada, manis. Ank dato yang ni dah kawen tahun lepas.. “

” Pan asian memg ler cntik. tak kisahla mata sepet macamane pun, nama pan asian je, memang cantik. Lawa anak tokram ni, ikut muka maknya.. “

” Ikut muka maknya Jennifer. Yang ni memang sebijik muka mak dia masa muda.. mak dia mix kan. muka abg dia cm tok ram.. “

Klik gambar untuk info..

Jika ditinjau dari akaun sosial Instagram Nadiah Ramli juga dapat dilihat ada gambar Nadiah bersama Tokram dikongsikan sebelum ini. Dengan hidung mancung dan mata sepetnya itu menjadi daya tarikan buat Nadiah.

Tak kurang hebatnya juga anak Tokram ini. Siapa tau suatu hari nanti Nadiah akan berjaya dan tersohor seperti Tokram. Apa-apa pun, semoga Nadiah sentiasa success dalam semua lapangan yang diceburinya dan bahagia selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Majalah Nona, IG Nadiah Ramli, IG Tokram_ramlims

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT