Connect with us
Mermaid Balloons

Artis / Selebriti

” Tersembur air aku minum tengok video last tu, haha.. ” – Netizen

Kecew4 Video Lama Disal4h Guna Untuk Mensensasikan Headline Artikel, Bella Astillah Kongsi Video Asal Yang Sebenar. Ingatkan Tengah Menang1s, Rupa-Rupanya Lain Yang Berlaku. Ad0i Patutlah Kena Sunting, Lawak Sangat. Haha !!

Sana sini bertebaran tentang kisah Bella Astillah dan Aliff Aziz yang dikatakan sedang berantakan. Pelbagai berita yang dapat dibaca di media sosial dengan headline yang berbeza-beza dan ini mendapat perhatian Bella dan Aliff.

Mendiamkan diri selama ini agar berita p4lsu ini tidak berlanjutan, namun akh1rnya Bella dan Aliff membuka mulut. Meninjau akaun Instagram Bella Astillah, telah dikongsikan beberapa keping gambar dan video yang menerangkan tentang des4s-desus ini.

TreeAcne

Kata Bella, mereka berdua sedang sibuk mencari rezeki untuk menampung perbelanjaan keluarga mereka. Apatah lagi, anak-anak sudah mula bersekolah, belanjanya semakin bertambah. Kata Bella, dia kecew4 kerana ada yang mengambil jalan mudah dengan menyunting statement Bella beberapa tahun lalu untuk dijadikan berita seperti ianya kenyataan terbaru.

Bella turut memberi contoh salah satu berita yang melakukan kesalahan ini dan turut menyertakan video asal sebenar apa yang terjadi sehinggakan reaksi wajah Bella menjadi sebegitu pada waktu itu. Ingatkan video sed1h tetapi sebenarnya videonya cukup kelakar.

Tudung Netizen

Jom baca perkongsian di bawah :

(Klik butang KANAN > untuk menonton gambar dan video seterusnya.. )

Lebih 100 ribu tanda suka telahpun direkodkan untuk perkongsian oleh Bella ini. Antara komen-komen yang diberikan oleh warganet :

” Aku tgh tekun tgok bella gosok¬≤ Mata, sekali terc4but bulu Mata.. tersembur air aku minum mat… Hahahahahahaha si0tt betul.. terhibur aku.. “

” Maaf… saye tergelak tengok video tu. Tketawa tgk vd tu. apa apa pun Semoga ikatan suami isteri alif & bella kekal bahagia hingga ke jannah aamiin.. “

Pillow Car

” Videoooo bella tu dekat shopping mall Imago kota kinabalu sabah, dohhh memang daa lama da pon.. “

” Hahaha.. sorry tergelak tengok video yang last. Blurr sekejap tengok bulu mata tercabut baru gelak haha.. patutlah sunting amk yang depan je, lawak rupanya video betul tu haha.. “

” Weyyyy aku tergelak bulu matanya. kelakar pulak tgk bulu mata tertanggal haha. Stay strong kak bella jgan peduli orang.. “

” Lucu la bab bulu mata tu haha. Elok rasa sed1h baca kapsyen bila tengok video terus terbahak ketawa haha. semoga bahagia selalu bella.. “

” The video is still very funny. Sampai tercabot da bulu mate tu. Berulang kali ngok pon i maseh ketawe sekali.. “

Adui sampai tercabut bulu mata ye Bella, video yang pada pandangan mata nampak sed1h kalau tak ditonton sehingga ke penghujungnya. Apa-apa pun, semoga Bella dan Aliff bahagia selalu dan dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Bella Astillah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Shawl Bubble Satin

01 Baju Tidur Stripe

Kaftan

Trending

Muslimah Casual

Copyright © Berita Kopak

%d bloggers like this:
##FREAKOUT