” Kelakar kak Abby cute nampak dalam berseloroh.. ” – Netizen

Video Gelagat Pagi Raya Abby Abadi Menyakat Norman Hakim Yang Melucukan. Part Minta Salam C1um Dahi Tu Cuak Papa Oman Dibuatnya. Sporting Dan Meriah Betul !!

Kedatangan Syawal tetap disambut meriah walaupun dalam kesederhanaan. Bagi keluarga besar, Abby Abadi dan Norman Hakim berkumpul dan meraikan hari kemenangan ini agenda wajib bagi mereka. Walaupun tidak dapat mengunjungi saudara mara lain, dapat bersama anak-anak dan insan tersayang sudah cukup membawa erti.

Mereka yang sedondon memilih tema baju yang sama kelihatan sangat gembira. Memulai dengan solat aidilfitri bersama-sama, aman dan tenang melihat kerukunan keluarga ini. Baik Norman mahupun Abby melakukan yang terbaik untuk keluarga besar ini sentiasa gembira dan bahagia.

Pagi hari raya, slot paling syahdu tentulah bersalaman dan meminta maaf. Turut membuat hal yang sama, Abby mula mengenakan dan menyakat Norman. Minta bersalaman dan berpelukan buat Norman berpeluh diusik oleh Abby. Manakala yang lain di belakang semua ikut ketawa gel1 hati dengan gelagat Abby itu.

Menerusi akaun Instagram, Memey telah berkongsikan bahagian akhir edisi bersalaman pagi raya yang memaparkan gelagat Abby Abadi bersama Norman Hakim. Abby yang memang suka menyakat Papa Oman ini buat seluruh keluarga ketawa dengan adegan usik mengus1knya itu.

Jom tonton video di bawah :

Gelagat mereka ini menghiburkan ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Allahuakbar sporting tol mummy. Moga keluarga ni diberkati Allah.. Sukahati tengok.. “

” Kelakar kak Abby cute nampak dalam berseloroh.. “

” Hahaha kelakar… Sporting family. Suka tengok ualls.. Harap kebahagian 2 keluarga ni berkekalan ke akhir hayat… Amin… “

” Rindu nak bersalaman. Menyakat abang norman.. “

” Wah bestnya papa oman dengan mama yebby, masih sweet.. “

” Patutlah sentiasa murah rezeki. Keluarga yang diberkati tanpa persengketaan.. “

” Alhamdulillah keluarga bahagia sebagai contoh.. Pandang ke depan.. “

” Gigihhh mama Abby Abadi bahan Papa Oman.. “

Meriah sungguh dengan ketawa keluarga besar ini. Abby punya menyakat sampai Norman naik cuak. Comel sangat Abby buat gaya macam tu. Apa pun, semoga keluarga Abby dan Norman ini sentiasa bahagia dan kekal bersama selamanya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Memey Suhaiza, IG Abby Abadi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..