” Kau jangan sampai akak pakai filter air kat umah kau.. ” – Azza Elite

Video Azza Elite ‘Berleter’ Khas Untuk Orang Yang Suka Menyib0k Mengenai Dirinya Yang Sering Menggunakan Aplikasi Filter Pada Wajahnya. Memang Padu Azza, Kelakar Pun Ada !!

Jika meninjau di akaun Instagram milik pelakon Azza Elite pasti ramai yang perasan bahawa Azza sering membuat video yang menghiburkan para netizen dalam masa yang sama memprom0sikan barang perniaggaannya. Azza juga menggunakan aplikasi filter pada wajahnya ketika membuat video.

Ada sahaja video yang pasti buat ramai yang tonton tidak kering gusi untuk ketawa akan aksi Azza yang kelakar di hadapan kamera. Namun rupanya ada sesetengah orang yang telah mempertikaikan Azzza yang sering menggunakan filter dalam hantaran di Instagram.

Atas hal tersebut, dilihat Azza telah memuat naik satu video terkini meluahkan rasa tidak pahamnya pada sesetengah individu yang seolah-olah tidak puas hati biarpun apa yang dilakukan oleh dirinya itu tidak mendatangkan masal4h kepada sesiapa pun.

Malah, Azza turut meluahkan bahawa isu filter itu tidak perlu wujud kerana ia adalah hak individu itu sendiri dan tidak perlu untuk sak1t hati pada orang yang sering menggunakan aplikasi tersebut. Bagi sesiapa yang menonton video Azza itu pasti terhibur dengan leterannya.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Perkongsian video oleh Azza tersebut turut mencu1t hati ramai dan rata-ratanya turut bersetuju akan respon Azza itu. Antara komen-komen netizen adalah :

” Akak kalo mr4h nmpk muda la.. Setuju tu apa yang akak sampaikan.. “

” Bior la kite nk feeling2 cantik dgn filter… Ape m4salah? Guna f0n dia ke…? Eleh .. “

” Yes finally… Someone spoke for me…. Kesah plk dorg dgn kita yg gegadis filter ni.. “

” Betul tu.. Ikut suka kita lah.. “

” Hahaahhaha.. Indeed akak.. “

” Ad01 kelakar lah tengok kak punya leteran..  “

” Tu la ramai sangat susah klu kita pakai filter.. Ad0iiiii, serba tak kena.. “

Kan dah mendapat, dengar tu apa yang Azza cakap.. Biar jelah orang tu nak pakai filter ke tidak, hak masing-masing kan. Tapi kelakar betul Azza punya respon. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak berharap Azza senantiasa sabar dan tidak menghiraukan orang-orang seperti itu, abaikan jer. Selamat maju jaya Azza !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azzaelite

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..