” Lawak betol Ijoy. Macam spray nyamuk.. ” – Netizen

Video Suami Sharifah Shahira, Ijoy Azahari Menyambut Kedatangan Azza Elite Di Rumahnya Mencuit Hati Peminat. Amb0i Betul-Betul Berjaga-Jaga Gayanya Ni. Spray Sungguh-Sungguh !!

Slogan kata ‘kita jaga kita’ dan stay at home antara kempen yang masih giat berjalan sebagai langkah pencegahan jangk1t4n C0v1d-19 sekarang. Berbagai cara diajar untuk memastikan jangk1t4n tidak terjadi antaranya kerap membasuh tangan dan menggunakan sanitizer sebagai langkah penceg4han.

Memandangkan wab4k ini masih terputus rangkaiannya, Shiera dan Ijoy mengambil langkah berjaga-jaga dalam menerima tetamu yang hadir ke rumah mereka. Lagi-lagi di rumah mereka masih ada kanak-kanak yang tergolong dalam golongan wajib dilindungi dan mudah terj4ngk1t.

Kedatangan sahabat baik Shiera, Azza Elite ke rumah disambut dengan kej0tan dari Ijoy. Beliau yang sudah siap menanti spontan menyembur Azza dengan sanitizer membuatkan Azza terkejot dan terus terduduk kerana tidak tahan ketawa dengan aksi Ijoy itu. Bergelak ketawa semua melihat gaya Azza itu.

Menerusi akaun Instagram, Shiera telah berkongsikan satu video yang menunjukkan Ijoy menyembur Azza dengan cecair sanitizer bagai langkah berjaga-jaga wab4k C0v1d-19. Azza yang terkej0t ketawa sampai terduduk terus. Ini baru betul kita jaga kita.

Jom tonton video di bawah :

Aksi Ijoy dan Azza ini mendapat perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” Terus mandi sanitizer azza. Ser4m nak datang umah macamni.. ” – Linda Rafar

” 3 kali ulang lawak.. “

” Terbaik !!!!! Power !!!!.. “

” Terduduk Azza hahha.. “

” Macam spray nyamuk.. “

” 10 kali aku ulang kak. Memang kelakar.. “

” Terkej0t dia baru nak prom0te.. “

” Lawak betol Ijoy.. “

” Macam nyamuk pulok rasa ek yang kena spray tu ek kak. Tapi ape-ape elok ler untuk safety bersama.. “

Melihat gaya Ijoy sembur dan Azza terduduk ketawa benar-benar mencuit hati. Langkah penceg4han palingberkesan yang boleh diguna pakai ni. Dengar ketawa Shiera lagi bertambah lucu suasana. Apa pun, semoga Shiera sekeluarga sentiasa dilindungi Allah dan dijauhi dari wab4k penyak1t.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shiera Al-Khaired

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..