” Pak dia lentik lebih aihhh.. ” – Sharnaaz Ahmad

Video ‘Girls Will Be Girls’ย  Shukri Yahaya Bersama Anaknya, Aaira Ameena Yang Sangat Comel. Feeling Sungguh, Tapi Ayah Yang Lagi Over Ni. Hahaha !!

Melihat anak pelakon terkenal Shukri Yahya yang semakin membesar kini kelihatan sangat comel. Mewarisi kecantikan daripada ibunya, Ameena bukan sahaja comel, malah bijak bergaya. Penyeri rumahtangga Shukri danย  Tya ini tidak lama lagi akan bergelar seorang kakak.

Menjadi anak selebriti sudah pasti turut menjadi perhatian ramai akan kehidupannya. Sering berkongsi video dan gambar di laman media sosial buat ramai sering memuji dan terhibur akan perkongsian itu. Ada sahaja gelag4tย  Aaira yang buat ramai terhibur.

Menerusi perkongsian di Isntagram, Syukri berkongsi satu video yang menunjukkan gelag4t anaknya itu melayan perasaan sedang meminum air. Gaya ala-ala wanita cantik yang dibuat Aaira itu sangat comel sekali. Amboi Aaira, feeling ter0k nampak.

Perkongsian video oleh Shukri itu turut ditonton hampir 200 ribu lebih netizen. Malah tinjauan di ruangan komen, rakan artis seperti Sharnaaz Ahmad turut memberikan komen kepada Shukri. Melihat video itu, turutย  mengeletik hati apabila melihat reaksi Shukri yang turut tersenyum melihat anaknya yang melayan feeling meminum air itu.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah :

Rata-rata netizen turut terhibur melihat video yang dikongsikan oleh Shukri itu. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Pak dia lentik lebih aihhh.. ” – Sharnaaz Ahmad

” Like daughter like father.. “

” HAHAHAHAHAHAH bapaknya over kann. Comelnya dua berghanak ni.. “

” Kita pn ikut mnyengihhh tgk dua beranak niii.. Huhu.. “

” Hahahhahahhahhaha ad0ii sweet n manisnyeeee Ameenaaa.. “

” Hahahahahaha cute laa Ameena ni. Bapak dia layankan je.. “

” Kiutnya Ameena, bapaknya pn melayan.. “

Alahai comel betul lah dua beranak ni feeling. Bagus betul Shukri memang bapa yang penyanyang sangat, layan jer anak dara dia tu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Aaira membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah kepada kedua ibu bapanya. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Shukri Yahaya, Tya Adnan

Aktikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..