” Alhamdulillah, 31 weeks perut kecil je bestnya.. ” – Netizen

Penampilan Terkini Yana Samsudin Ketika Kandungannya Sudah 31 Minggu. Alahai Comelnya Berseri-Seri Sungguh Yana Ni. Part Perut Tu Tak Nampak Langsung Macam Ibu Mengandung. Rezeki !! 

Semalam tanggal 25 September merupakan hari ulangtahun kelahiran pelakon Yana Samsudin. Bintang yang terkenal dengan karakter happy go lucky nya ini adalah isteri kepada Fadzil Zahari yang juga adik kepada aktor terkenal Farid Kamil.

Fadzil menerusi Instagramnya semalam telah mengumumkan kehamilan zuriat kedua mereka. Berita ini mengej0tkan ramai kerana penampilan Yana yang kurus itu tidak langsung menampakkan dirinya hamil. Fadzil turut memberitahu anak sulungnya, Aisy Mateen juga tidak cembvru untuk menerima kehadiran adik tidak lama lagi.

Sebagai rekod, Yana dan Fadzil melangsungkan perkahwinan mereka pada Februari 2015 di kediaman keluarga Yana di Yong Peng Johor. Mereka sudah menjalin hubungan sebagai sahabat selama bertahun-tahun sebelum Yana menerima lamaran Fadzil untuk dijadikan sebagai isterinya yang sah.

Menerusi akaun Instagram, Yana Samsudin berkongsikan sekeping gambar terkininya bersama sebuah kapsyen yang mengakui mengenai kehamilannya yang sudahpun berusia 31 minggu. Yana yang anggun dalam busana kurung moden itu juga tidak terlihat seperti ibu yang sedang hamil, alahai kurus slim sahaja badannya.

Jom baca perkongsian di bawah :

View this post on Instagram

Ya alhamdulillah.. 31weeks dah…

A post shared by Yana Samsudin (@yanasamsudin) on

Cantik dan berseri-seri sungguh wajah Yana ini, aura ibu hamil katakan. Penampilan terkini Yana itu mendapat perhatian peminat dan antara komen-komen mereka :

” Alhamdulillah, 31weeks perut kcik jew bestnyaaa.. “

” Ingat dlu masa peknen mateen perut da 6 7 bulan… heboh netizen tak nmpk la perut kecik la… hah ni kali tau2 da nk beran4k…. terkej0t netizen. tahniah Yana. takcre.. “

” Wahhhh.. dah agak dahh masa time puasa tu, nampak kakyana lain sangat. apa apa pun tahniahh kakyana sekeluarga.. “

” Tahniahh akak yana samsudin. pandai sor0k ehh.. “

” Alhamdulilah…Congrats ya. Yehhh Mateen dah nak jd Abg.. “

” Baby PKP nie, Alhamdulillah Tahniah kak yana.. “

” Kurusnya semoga dipermudahkan urusan bersalin. Tahniah.. “

” 2 minggu beza dengan sy tp perut sy besar.. “

” Seri ibu mengandung lain mcm… Comel ja.. “

” Alhamdulillah tahniah kak. Perot tak nmpak pun.. “

Hanya tinggal berbaki 7 atau 8 minggu sahaja lagi untuk Yana ke fasa melahirkan bayinya ini. Yana tetap mantain kurus dan berseri-seri raut wajahnya. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap agar proses kehamilan dan bersalin Yana kelak dipermudahkan Allah dan berjalan dengan lancar. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yana Samsudin

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..