” Halah halah macam patung. Pandai sangat main mata.. ” – Netizen

Wawa Zainal Kongsi Video Terbaru Gelagat Anaknya, Ayya Soffya. Alahai Soffya, Ger4mnya Sudah Pandai Buat Muka Cheeky. Part Mata Tu Comel Sangat !! 

Siapa tidak kenal dengan pasangan Aeril Zafrel dan Wawa Zainal. Pasangan romantis ini yang semakin dikenali sebagai usahawan bertaraf jutawan bergerak maju dengan perusahaan kosmetik mereka sendiri. Wawa dan Aeril juga baru-baru ini mengumumkan dana daripada hasil jualan mereka bakal digunakan untuk membina sebuah masjid di Batu Pahat.

Selain aktiviti perniagaan dan lakonan, Wawa juga sering berkongsikan tentang anak-anaknya di Instagram. Wawa sudahpun memiliki 3 orang anak hasil daripada perkongsian hidupnya bersama Aeril. Anak ketiganya Ayya Soffya antara yang sering mencur1 perhatian peminat.

Soffya dilahirkan 1 Disember tahun lalu yang mana hanya berbeza satu hari dengan hari ulangtahun Aeril iaitu 2 Disember. Sejak daripada lahir lagi, wajah si kecil ini menjadi tumpuan dan raut wajahnya nampak seiras dengan ibunya, Wawa.

Meninjau akaun Instagram Wawa Zainal, telah dikongsikan satu video yang mempamerkan gelagat anaknya, Ayya Soffya yang tersengih setiap kali namanya dipanggil. Soffya yang menyedari ragamnya dirakam membuat gaya senyuman nak4l sampai tertutup mata. Kapsyen Wawa pun mengundang betul dan mencuit hati peminat.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

rasa nak beranak lagi la cemni😂 @ayyasoffya

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal) on

Gelagat Soffya dan senyuman manisnya itu menjadi tarikan kepada peminat. Amboi bukan main lagi Soffya punya gaya sengih tu. Jom kita baca komen-komen peminat :

” Youu, you memang sangat cute. so stop la being so cute.. U buat i hanyuuttt.. “

” Masyaallah cantiknya Sayang, why so cute.. Beranak lagi please, comel betul.. “

” Ya Allahhhhh.. sejuk hati tgk aihhh.. comelll g1ler.. “

” Aduiii comelllllnyaaaa. sila beranak lagi Wawa.. “

” Ni betol2 kiut, I’m fall in love.. Caption wawaa hahahahaha kan Aeril dah setuju.. “

” SubhanAllah comelnya, moga membesar menjadi anak yg solehah & berbakti kpd ibubapa. Oh no.. I’m melting.. “

” Halah halah macam patung. Pandai sangat main mata, terg0da kita tau.. “

Siapa tidak ger4m melihat gelagat Soffya sengih sampai tutup mata tu, nampak cute dan cheeky sangat. Kalau ada 10 Soffya macam ini, lagi meriah keluarga Wawa dan Aeril hehe. Apa pun, semoga Ayya Soffya sentiasa di bawah lindungan Allah, membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah kelak. Aamin.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Wawa Zainal, IG Aeril Zafrel

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..