” Kl0n habis muka nanny, comel cucu.. ” – Netizen

Didie Alias Kongsi Gambar Bersama Cucunya, Suri. Wajah Comel Cucu Saling Tak Tumpah Seperti Neneknya. Part Hidung Tu Sama Sangat, Mancung Habis !!

Digelar sebagai Lady Gaga Malaysia, pelakon Didie Alias tetap tampil bergaya walaupun di usia 48 tahun. Dia gemar mengenakan fesyen yang agak pelik dan unik dalam majlis dan program hiburan. Didie juga sudah bergelar seorang nenek sejak dua tahun yang lalu.

Didie mempunyai 6 orang cahaya mata di mana 5 daripadanya merupakan hasil perkahwinannya yang pertama bersama Ridzuan Hashim. Perkahwinan kedua Didie bersama Norisham pula dikurniakan seorang cahaya mata lelaki yang kini berusiaĀ  6 tahun.

Sehingga kini Didie masih aktif dalam dunia hiburan dan masih menerima beberapa tawaran berlakon. Perwatakan Didie yang selamba, suka membuat lawak dan bersahaja membuatkan Didie sering diterima dalam kalangan peminat-peminatnya.

Menerusi akaun Instagram, Didie memuatnaik gambar bersama cucunya, Suri. Suri merupakan cucu kedua Didie iaitu anak kepada anak sulung Didie, Nur Dhaniyah. Menurut Dhaniyah, wajah anaknya sama seperti neneknya. Memang nampak sama kan terutamanya part hidung.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Ramai bersetuju menyatakan wajah Suri sama dengan neneknya. Dah macam klon bukan ?. Antara komen-komen netizen :

” Kl0n habis muka nanny, cucu comey ko .. “

” Aahh sama sgt la mummy….Ā  Moga grandson jadi ank yg solehah.. “

” Hidung dia… mancung mancung , comel .. “

” Comelnyaa mcm nanny dia… congrats, cucu nenek sgt.. “

” Sama la… c0py paste… alhamdulillah… serasi nanny.. mummynya pun iras mamanya jugak… pusing2 situ jugak la… “

” Samalah mummy….. Sama cantik dan sama comel macam nanny dia. mummykan cantik dari muda.. “

” Dari ank sampai ke cucu semua segak.. Tgk la nanny dia sapa.. “

Nampak seiras kan nenek dan cucunya. Walaupun sudah bergelar nenek, penampilan Didie tetap nampak muda dan bergaya. Semoga Didie terus berjaya dalam karier seni dan sentiasa berbahagia di samping keluarga tercinta. InsyaAllah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Didie Alias

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..