” Ini bukan suster nges0t, ini sister merangkak.. ” – Netizen

Video Azza Elite Merangkak Ketika Meniti Sebuah Jambatan Kayu Buat Ramai Terhibur. Amboi Yang Tukang Gelak Pun Bukan Main Lagi Suara Tu, Kelakar !!

Nor Azzarima binti Zawari atau lebih dikenali sebagai Azza Elite popular menerusi drama bersiri Perempuan Tanpa D0sa. Selain aktif berlakon, Azza juga mengusahakan perniagaan pakaian muslimah, tudung, telekung dan sejadah jenama miliknya sendiri.

Dalam posting terbaru di laman Instagram miliknya, Azza memuat naik video yang menunjukkan dirinya merangk4k ketika sedang meniti sebatang jambatan kayu mencur1 perhatian ramai. Azza dipercayai sedang menjalankan penggambaran drama terbitan Zeel Production Sdn Bhd. Lokasi penggambaran itu terletak di Pulau Langkawi.

Azza berasa gay4t apabila melalui jambatan kayu itu sendirian apatah lagi apabila jambatan tersebut tidak mempunyai penghadang untuk dipegang. Keadaan jambatan kayu itu yang tidak stabil dan bergerak-gerak juga menerbitkan rasa tak0t pada diri Azza apabila menitinya.

Situasi Azza menjadi bahan jen4ka kawan-kawannya. Kedengaran suara yang merakamkan video itu berkata sesuatu kepada Azza sambil ketawa berdek4h apabila melihat Azza merangk4k ketika meniti jambatan kayu tersebut. Jelas di raut wajah Azza perasaan tak0t. Azza turut sama ketawa dengan keadaan dirinya itu.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, rata-rata peminat terhibur dengan  gelag4t dan mereka memahami perasaan Azza. Antara komen-komen peminat :

” Dia nye nebesss tu lain mcm sbb otak dok pikir mcm-mcm.. apepun ngens0t pun ngens0t la ttp mu berani.. dan yg penting ngens0t pun pakaian ttp vassss.. Adaaaa.. “

” Ko dh knp kak.. kalau aku pun mau aku gelak smp nak kej0ng.. Ni trag1s kak.. kadang kak bile terlalu nebesss leh munt4h hijooo kak.. “

” Nk pat4h balik dh separuh jalan.. Jd teruskn je la.. Anggap je la mcm jalan biasa.. Yg tgk ni pun ikut berdekah.. Sorry kak azzaelite terikut gelak jugk.. Klakar.. Hehehe.. “

” Hahah.. hati2 kak.. Kalau kita pun tak0t.. mcm2 pkir dlm kpala.. Aduhh ger0n tengok.. jgn buat dah lain kali deh.. debor kk tgk mu dik.. “

” Dah macam suster nges0t.. Ini bkn suster nges0t.. Ini sister merangkak.. Haiyooo kenapa kakak kawasan dah jd JU 0n pulak.. Ter0k sgt tu.. “

” Ulang2 tgk.. Lawak.. Mcm seronok pulak dok ulang2 tgk.. Shiannn dia tauuu.. korang bul1 kaw kaw ni.. Ahahahahahahahahaha adoiii.. “

” Adui tak da pemegang.. Gay4ttt.. Gay4t.. Sma la kite.. hahahha spesis gay4t mcm ni sama.. cute sgt gay4t kan.. dpt rasa mcm mn aza rasa.. “

Kesiannya melihat situasi Azza. Bagi orang yang gayat, perasaan gay4t adalah perasaan yang tidak dapat disembunyikan apatah lagi bila berada di suatu kawasan berbuai. Perasaan terbuai-buai mengundang gementar mereka yang gay4t. Apatah lagi apabila tidak ada tempat untuk berpaut.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Azza Elite

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang C0PY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..