” Jebat sebut W tu, comel sangat.. ” – Netizen

Video Jebat Jayden Menyanyikan Lagu ABC Buat Peminat Terhibur. Wah Jebat, Cute Sangat Sebutan Huruf Tu. Part Last Tu, Lain Macam Bunyinya. Nasib Boleh Paham, Haha !!

Bakal menyambut ulangtahun kelahiran yang 3 tahun pada 30 Ogos akan datang, telatah permata hati Noor Nabila dan Sharnaaz Ahmad bernama Jebat Jayden ini sering mendapat perhatian daripada peminat-peminatnya.

Setiap kali posting berkenaan Jebat dikongsikan, pasti ianya mendapat jumlah tontonan dan likes yang banyak daripada peminat. Dilihat kanak-kanak yang aktif dan ceria, Jebat kini juga semakin petah dan banyak mulutnya.

Meninjau akaun Instagram Noor Nabila, telah dikongsikan satu video terbaru yang menyaksikan Jebat menyanyikan lagu ABC. Mendengar akan suara Jebat yang comel beserta sebutannya yang sedikit pel4t itu membuatkan ramai yang terhibur.

Walaupun ada huruf yang tidak pandai disebutnya, Jebat tetap menyanyi dengan penuh yakin sehingga ke akh1r. Huruf W antara sebutan Jebat yang paling banyak menerima komentar daripada peminatnya.

Jom tonton video di bawah :

Baru sahaja beberapa jam dikongsikan, posting ini telahpun mendapat hampir 40 ribu tanda suka sehingga kini. Antara komen-komen peminat :

” Amboi W dia haha, baby clever ni campur semua language. Makin pandai Jebat ni tapi kelakar la part belakang tu. Dengan kita sekali tergelak.. “

” Weka weka sing maq mi tu haha, so comel lah Jebat. Part W tu l4hai, sedap je dengar ‘Dabayuu’ hehe. Terhibur sungguh tengok Jebat ni.. “

” Haha comel English campur Jepun nya ABC ni hehe. ‘ Dabayuu ‘ tu paling comel hehe. Asal boleh paham la Jebat, kelakar.. “

” Ad0i W tu comel la, kemain tebal Jebat sebut ye haha. S pun betul-betul clear sebutannya. Comel lah Jebat Jayden ni.. “

” Jebat sebut W tu, sump4h comel sangat. Daabayuu dia ger4m je. last tu dah serupa nyanyi Thailand pun ada Jebat haha, wekaywekaysetmakmi.. “

” Ger4m aku Jebat ni, so cute. Tudia anak anto sapa tuh haha. Hent4m saje la Jebat janji comel. Jap jap telan air liur lu haha.. “

” Ni mesti ikut baba dia pel4t masa kecik kecik ni. Comel sangat sebut dabayoo tu haha. Macam rap pun ada time sebut LMNOP.. “

Semakin pandai nampaknya mini Sharnaaz ni. Sebutan tu memang buat ramai yang naik ger4m. Apa pun, semoga Jebat membesar dengan sihat selalu dan jadi anak yang membanggakan baba dan mommy kelak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Noor Nabila, IG Jebat Jayden 

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..