” So pretty umi, nampak macam kakak je.. ” – Netizen

Kongsi Ucapan Dan Gambar Sempena Selamat Hari Lahir Ibunya, Perkongsian Pelakon Dayana Roza Cur1 Perhatian Ramai. Memang Nampak Muda Lah Ummi Dayana, Cantik !!

Sedia umum tahu, pelakon yang terkenal menerusi drama Asam Pedas Untuk Dia iaitu Dayana Roza kini sedang hamil anak pertamanya. Sebelum ini, Dayana telah berkongsi berita gembira akan kehamilannya itu kepada peminat-peminatnya di laman media sosial.

Terbaru, sempena hari lahir  ibunya, Dayana ada berkongsi kata ucapan kepada ibunya di akaun Instagram. Turut dikongsikan oleh Dayana adalah gambar kenangan bersama ibunya ketika majlis pertunangan dan kahwinnya dahulu.

Tulis Dayana di posting,  dia berterima kasih kepada ibunya kerana selama ini begitu menyayangi dirinya dengan sepenuh hati. Di akhir penulisan Dayana, dia turut mendoakan kesejahteraan buat ibunya.

Perkongsian Dayana tersebut telah mencur1 perhatian ramai. Ramai yang tidak menyangka bahawa dalam gambar tersebut adalah ibu Dayana. Hingga kini gambar yang dikongsikan oleh Dayana itu telah mendapat lebih 4 ribu tanda suka sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, rata-ratanya telah memuji kecantikan ibu Dayana dalam gambar tersebut dan turut memberikan kata ucapan hari lahir buat ibu Dayana. Antara komen-komen netizen adalah :

” Happy birthday to your Umi and ple4se kirim salam to her. Sentiasa nampak muda betul lah your Umi.. “

” Ingatkan kakak dayana tadi, so muda. Happy Birthday buat Umi Dayana, semoga sentiasa diberikan kesihatan yang baik selalu.. “

” Happy birthday umi, wowww nampak muda betul. Kalau tak, ingatkan kakak you la Dayana, hehe.. “

” So pretty umi, nampak macam kakak je. Selamat hari lahir buat ibu Dayana, semoga sentiasa dalam rahmat Allah.. “

” Happy besday to u puan Roza. May allah bless u always and m1ss u puan Roza. Muka maintain cun dari dulu.. “

” Comelnya mommy sis Dayana, nama macam sama baya je, hehe betul-betul awet muda lah, sump4h tak t1pu.. “

” Lawanya your mum, happy birthday auntie. Semoga sentiasa bahagia selalu bersama keluarga tercinta.. “

Patutlah ramai yang tak sangka, memang nampak muda ibu Dayana. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak turut mengucapkan selamat hari lahir buat ibu Dayana dan kami juga turut berharap semoga segala urusan Dayana untuk bersalin nanti akan dipermudahkan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dayana Roza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..