” Comelnya, lebat betul rambut baby.. ” – Netizen

Gambar-Gambar Terbaru Dayana Roza Bersama Anak Kecilnya, Astrid Raheeya Cur1 Perhatian Ramai . Alahai, Patut Lah Ramai Yang Ger4m, M0ntel Dan Comel Anak Dayana Ni !!

Hampir dua bulan sudah pelakon Dayana Roza telah selamat bergelar seorang ibu. Malah, bagi yang mengikuti perkembangan pelakon cantik ini pasti perasan bahawa dia kini sering berkongsi gambar puteri sulungnya itu di akaun Instagramnya.

Terbaru, Dayana telah memuatnaik beberapa gambar terbaru dirinya bersama anak kecilnya yang telah diberikan nama sebagai Astrid Raheeya. Perkongsian gambar-gambar ibu dan anak ini telah mendapat perhatian ramai.

Manakan tidak, melihat anak Dayana yang sudah pandai memadang kamera dan badannya yang agak berisi buat sesiapa sahaja ger4m melihatnya. Comel betul melihat Astrid Raheeya ditambah dengan rambut lebat bewarna hitam pekat.

Hingga kini, perkongsian gambar tersebut telah mendapat lebih 12 ribu tanda suka. Ada yang menyatakan bahawa wajah anak kecil Dayana mirip seperti dirinya. Berseri-seri wajah Dayana sejak bergelar seorang ibu yer.

Ikuti perkongsian gambar tersebut di bawah ini :

( Kl1k butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Di ruangan komen, ramai yang memuji kecomelan Astrid Raheeya pada gambar-gambar yang dikongsikan oleh ibunya. Selain itu mereka juga turut mendoakan kesejahteraan buat anak Dayana. Antara komen-komen menarik adalah :

” Ger4m tgk baby dia, cantik sangat mcam mama dia. Comelnya, lebat betul rambut baby. Semoga menjadi anak yang baik sayang.. “

” Eeee b4mbamnyeee, bulat betul muka. Seronok lah ibu dah ada g4ng. Nanti ada yang teman kat dapur lah.. “

” Dah cukur ke rambut dia, ke belum. Sebab lebat betul, comel lah anak Dayana. Tahniah dah bergelar ibu.. “

” Copy paste momy betul ni. Nomeynyaaa diaaa, dah pandai tengok kamera ya si kecil ni, ger4m tengok badan dia, sihat betul.. “

” B4mbamnya dengan rambut lebat dia, isshhh ger4m rasa macam nak g1git jer, hahaha. Sekarang shari mesti tak sah kalau tak tengok ig Dayana, nk tgk gambar baby.. “

” Temb0nnya dia, ger4m tengok kalau ada dekat nek g0mol pipi gebu pau tu. Semoga anak ini menjadi anak yang solehah buat kedua orang tuanya.. “

” Allahuakbar semangat dan cutenya baby. Kalau macam ni, tak ada bantal pel0k malam2 pun tak ape, haha.. “

Ramai betul yang ger4m dengan baby Dayana yer. Semakin hari, semakin bertambah comel si kecil ini. Apa-apa pun, semoga baby Astrid Raheeya sentiasa membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah buat mama dan papanya.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Dayana Roza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..