Connect with us

Artis / Selebriti

” Patutlah macam pernah tengok muka Mona Allen dulu.. ” – Netizen

Gambar Mona Allen Bersama Seorang Pelakon Cur1 Perhatian Peminat. Wah, Memang Seiras Sangat. Sekali Pandang Macam Kembar !!

Meninjau ke akaun Instagram pelakon Avaa Vanja, beberapa keping gambar Avaa dan Mona Allen telah dikongsikan. Perkongsian ini telah meraih perhatian peminat kerana wajah mereka yang sangat seiras seperti pasangan kembar.

Avaa dahulunya popular menerusi filem-filem arahan Mamat Khalid seperti H4ntu Kak Limah Balik Rumah dan Kala Malam Bulan Mengambang. Jika anda perasan, penampilan Avaa yang dahulunya langsing nampak saling tidak tump4h seperti Mona.

Sehinggakan ada yang menyangkakan dirinya adalah Avaa pada awal kemunculan Mona di dalam dunia seni. Begitu juga sebaliknya, ada yang menyangkakan Avaa adalah Mona. Perkongsian gambar ini telah menjawab segala persoalan peminat.

Avaa turut menganggap Mona sebagai adiknya kerana wajah mereka yang seiras. Malah ada peminat menyatakan jika Avaa kembali langsing pasti mereka akan kel1ru dengan wajah mereka yang pasti sama.

Jom lihat perkongsian di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat gambar seterusnya.. )

Pelbagai respon yang diberikan peminat di ruangan komen. Antara komen-komen lain yang diberikan oleh netizen :

” Ad0h, p4yah cenggini ayu kalau dah kurus nanti.. tak tau mana satu mona mana satu ayu.. Macam mana nak jadi adek sis.. “

” Wow.. memang muka sama.. Tapi tak sebaya. Namun tetap dua2 cantik.. Seyes r adik bradik kak.. macaam kembar.. “

” Patut la mcm prnah tgk muka mona allen dlu sy ingt dia yg blakon p0ntianak pkai bju klawar merah rupanya akk.. “

” Haritu bru trfikir.. muka iras2.. sme2 cantik.. Dua dua saya suka tgk. Tp anak sy lebih suka tgk mona Allen tu.. “

” Why so cute niii dua orang nii.. Dlu selalu kel1ru antara korng ni. selalunya mmg sal4h teka.. Mcm twins i was c0nfuse at begining thinking u were mona. Baru today tahu siblings. haha.. “

” Berget4r tulang rusuk kiri sekarang ni.. look so beautiful always.. Sentiasa sweet mona.allen mcm sweet tujuh belas.. “

 

Jika Avaa dan Mona digandingkan bersama dalam sesebuah drama sebagai adik-beradik pastinya sangat sesuai. Semoga Mona Allen dan Avaa Vanja terus berjaya dalam karier seni dan industri hiburan. All the best.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Avaa Vanja, Mona Allen

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..

Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..
Klik gambar untuk info..

Trending

Copyright © Berita Kopak

##FREAKOUT