” So sweet, buat ramai makan hati ni.. ” – Netizen

Remy Ishak Kongsi Video Pernikahannya Di Musim PKP Cur1 Perhatian Ramai Peminat. Wah, Romantik Sangat. Part Akhir Video Tu Paling Sweet !!

Umum mengetahui bahawa pelakon atau hero kegemaran ramai iaitu Remy Ishak sudah pun selamat bergelar suami buat Roszaliza Yusof atau lebih dikenali dengan panggilan Ezza pada 21 Ogos 2021.

Meninjau ke akaun Instagram, Remy ada memuatnaik sedikit sedutan video pernikahannya tempoh hari. Video penuh pernikahan mereka yang berdurasi 5 minit turut dikongsikan di saluran Youtube Remy sendiri.

Remy turut mengucapkan terima kasih kepada peminat yang mendoakan kebahagiaan Remy dan isteri. Menurut Remy, dia hanya melakukan perkara yang wajib dahulu iaitu ijab dan kabul. Tambahan pula pernikahan mereka adalah dalam tempoh PKP.

Video pernikahan mereka ini telah meraih perhatian para peminat. Inilah yang dikatakan kalau dah jodoh tidak akan ke mana. Walaupun hubungan mereka pernah dil4nda masalah namun akhirnya dapat bersama jua.

Jom tonton video di bawah :

Pelbagai respon yang diterima daripada peminat yang menonton video pernikahan ini. Tidak kurang juga, ramai yang mendoakan kebahagiaan pasangan ini :

” Nape aku nang1s tgk vid ni..pehhh.. mungkin terlalu menyelami kisah cinta mereka bdua.. i shipped this couple.. Alhamdulillah.. janji Allah kalau dah jodoh.. “

” Jejaka malaya terakhir ni..congrats love birds may u hv all the happiness in the world and hereafter.. the best.. “

” Baru nak pulih hati para2 wanita. Dh berdar4h kembali.. maaf jika video dari kami ramai buat gadis2 menang1s .. semoga berbahagia hingga ke syurga.. “

” Suke tgok ezza, die jd diri sendri, mmg die natural beauty.. mmg btul die sgt padan dgn remy ishak.. due2 sesuai sgt.. nmpak btuL ezza ni seorg yg manja.. “

” Tak boleh nak tengok hatiku h4ncur leb0r…. Ingatkan nak move on Tapi kluar pula vdeo bahagia ni..sak1tnya kat wakil utk smua perempuan hahhaha.. “

” Semoga kekal ke anak cucu bang.. Pat4h hati sekali lg la bile tgk kt utube nti .. Simple yet touching. She’s the one and only one. Wish both of you happily ever after. Till jannah.. “

” So sweet, semoga kekal bahagia sampai syurga Amin.. Buat ramai makan hati ni… Kini aku p4srah….. dengan segalanya.. “

Alahai, bersemut sangat video perkahwinan pasangan ini. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga bahtera perkahwinan yang dibina oleh Remy Ishak dan Ezza berkekalan sehingga akhir hayat dan dikurniakan anak-anak yang comel.

Jom tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG dan Youtube Remy Ishak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..