” Comel, m0ntel dan gebu gebas. Ger4m dengar dia gelak.. ” – Netizen

Video Anak Dayana Roza, Astrid Raheeya Yang Mudah Terhibur Buat Ramai Ger4m. Amboi Bersungguh Betul Astrid Gelak, Nasib Baik Tak Terlentang Ke Belakang. Comel Sangat !!

Meninjau ke akaun Instagram Dayana Roza, video terbaru yang dikongsikan telah meraih perhatian ramai. Video yang berdurasi beberapa saat itu memaparkan gelagat anaknya, Astrid Raheeya yang bergelak tawa apabila diagah oleh beberapa orang budak.

Menurut Dayana, Astrid akan menginjak ke usia satu tahun dalam masa dua bulan lagi. Pelbagai perkembangan Astrid yang menghiburkan seperti sudah pandai hendak bermain, banyak menjer1t dan mulutnya juga tidak mahu diam.

Namun sehingga kini Astrid masih belum lagi boleh merangkak. Mungkin kerana berat badan Astrid dan lihatlah betapa m0ntelnya Astrid dengan lengannya yang berketul-ketul. Dah macam ahli sumo pula kan, hehe.

Astrid yang memakai gaun dilihat ketawa apabila diagah. Bunyi gelak tawa Astrid ini sebenarnya begitu menghiburkan. Rasa boleh hilang stress bila mendengarnya. Sehingga kini perkongsian video ini telah menerima lebih daripada 4 ribu tanda suka.

Jom tonton video di bawah :

Di ruangan komen, ramai yang ger4m melihat gelagat Astrid yang mudah terhibur. Antara komen-komen yang diberikan :

” Mudah terhibur ank adik ni.. MashaAllah…. comel sgt ni.. ger4mm.. Comel nye dia, untie nak pinjam rambut bole tak.. “

” Anak akk ms kecik, tak merangkak juga .. tup2 nk masuk umur 1thn 2bln dia boleh merangkak dan 1thn 3bln trs jln.. hehe jd jgn r1sau .. ger4m tgk baby astri.. “

” Allahuakbar.. semangat nya baby akak moga bby akak bsar n shat jdi ank yg solehah cntik mcm mama dia.. mnjdi ank kbgga akak n suami aamin.. “

” Subhaanaallah .. Comelnye… Comel, m0ntel, gebu gebass.. ger4m dengar dia gelak.. comel betul tangan ketak ketak.. “

” Tengok tu tangan berketak baby Astrid sihat ¬†Ger4m nak gom0l g1git je .. Halah3 tomeinye ngn rmbut dia gitu.. “

” Ya Allah mcm ank patung sgguh la. astrid skip jela merangkak tu nnti trus lari hihi.. Cmtu jugak astri buat tgn dia eay.. “

” Hehe comel macam anak2 saya takde merangkak langsung, skip terus.. tibe2 je pandai berdiri, bertatih, berjalan & berlari.. “

Alahai, comel sangat Astrid ni. Sesiapa pun suka melayan Astrid jika semudah ini membuatkan Astrid terhibur. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Astrid Raheeya membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dayana Roza

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..