“Dah macam dengan member je, bukan anak dengan papa .. ” – Netizen

Video Norman Hakim Sedang Workout Bersama Anaknya, Mohamed Danish Hakim Raih Perhatian Peminat. Nice Partners Workout, Memang Nampak Macam Kawan !!

Bagi yang mengikuti perkembangan pelakon Norman Hakim di Instagram pasti tahu, dia sering berkongsi video rutin hariannya dengan bersenam di rumah. Maka tak hairanlah jika rupa dan bentuk tubuh badan Norman selalu kelihatan muda berbanding usia sebenarnya.

Terbaru, di Instagramnya Norman ada memuatnaik sebuah video bersenamnya. Namun pada kali ini Norman tidak keseorangan kerana dia telah ditemani oleh anak lelakinya iaitu Mohamed Danish Hakim.

Selain itu, pada posting Norman, dia turut berkongsi lirik lagu bertajuk ‘Alhamdulillah’ yang dinyanyikan oleh kumpulan Too Phat. Hingga kini video Norman bersama anaknya itu telah mendapat tanda suka hampir 30 ribu sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Ada peminat yang menyatakan bahawa melihat pada awal video tersebut, tidak menyangka bahawa lelaki di sebelah Norman tersebut adalah anaknya. Namun setelah dua beran4k itu memusingkan badan mereka ke hadapan baru sedar bahawa lelaki tersebut adalah Danish.

Jom tonton perkongsian video tersebut di bawah ini :

Video Norman bersama Danish itu telah mendapat perhatian ramai peminat. Malah rata-rata mereka memuji keakraban antara dua beran4k ini yang kelihatan seperti sahabat baik. Antara komen-komen menarik adalah :

“Dah macam dengan member je, bukan anak dengan papa. Untung Danish, dapat papa yang baik macam nii.. “

” Wahh seronoknya father and son bonding. Norman nk abg Danish pun jaga badan macam papa dia lah.. “

” Terbaik, best coach best father. Memang terbaik , bahagia tengok video ni. Kejap masa  berlalu, dah besar Danish pun.. “

” Padu anak dan bap4k. Mantap gandingan dua beran4k ini. Ehh tiba2 aku pun turut bernyanyi bersama.. ” 

” Untung kahwin muda, anak dah besar nampak macam sahabat sekarang. Good job Danish, semoga dapat lah body cantik macam papa yer.. “

” Seronok tengok anak lelaki sama besar dengan ayahnya. Style, keep it up the healthy lifestyle ok.. “

” Best persembahan 2 beran4k ni, unik sekali. Semoga Allah mlindungi kalian 1 keluarga sampi ke janah Aamiin.. “

P0wer lah, bersemangat tengok Norman dan Danish sama-sama bersenam. Bagus juga aktiviti dua beran4k ni, boleh sihatkan badan. Apa-apa pun, perkongsian oleh Norman itu sekadar berkongsi aktiviti hari minggu bersama anak lelakinya. Semoga video tersebut turut memberi inspirasi buat kita semua menjaga kesihatan.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Norman Hakim, Danish Hakim

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..