” Hello Polis, ambil kakak dekat rumah.. “. – Adira Suhaimi

Video Adira Suhaimi Menyak4t Anaknya, Anggrek Buat Ramai Terhibur. Part Yang Anggrek Sebut ‘Munasabah’ Tu Alahai Comel Sungguh !!

Penyanyi yang terkenal dengan jol0kan Ratu Soundtrack, Adira Suhaimi bukan nama asing. Terkenal dengan lagu-lagu sountrack drama TV, suara Adira tidak perlu dipertik4ikan lagi. Adira sudahpun mendirikan rumahtangga bersama seorang ahli perniagaan dipanggil Datuk Red.

Melayari kehidupan berumahtangga, Adira kini sudahpun memiliki 3 orang anak hasil perkahwinan ini. Anggrek, Asan dan Anggun, 3 permata pujaan hati Adira yang sangat comel. Anggrek anaknya yang pertama kini sudahpun berusia 3 tahun.

Seringkali berkongsi gelag4t Anggrek di laman Instagramnya, Adira sememangnya suka menyak4t Anggrek. Ada sahaja yang jadi us1kannya sampai menang1s Anggrek dibul1 mummy. Anggrek pula dengan muka comelnya buat peminat terhiburย  dengan mim1k muka dan percakapannya yang kelakar.

Menerusi akaun Instagram, Adira telah berkongsikan satu video yang menunjukkan beliau bersama anaknya Anggrek membuat pesanan supaya tidak keluar rumah sekiranya tiada sebab. Adira yang menyak4t anaknya dengan berlakon menelefon p0lis supaya Anggrek berjanji tidak mahu membeli aiskrim lagi buat ramai peminat terhibur. Ting T0ng mummy ni !

J0m tonton video di bawah :

Gelag4t anak beran4k ini buat peminat terhibur. Antara k0men-k0men netizen :

” Munasabah bah dia bilang… Cute.. “

” Comel jer anggerik.. “

” Munasabah bah lucu.. “

” Bunyi ol0k-ol0k p0lis pun tak0t dah.. “

”ย  Munasabah tu comel la anggrek.. “

Adira ni memang suka menyak4t Anggrek. Ada je yang nak dius1k anak comelnya itu. Anggrek pulak melayan je perang4i mummy. Comel sungguh perkataan munasabah Anggrek tu. Haha.. Apa pun, kami di Berita Kopak berharap semoga Anggrek terus membesar dengan sihat dan ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Adira Suhaimi by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..