” Memang la tak kuruih kuruih. Gitu gaya senamannya Lara. Lucu haha.. ” – Netizen

Video Lara Alana Tunjuk Cara Senaman Untuk Kurus Mencuit Hati Netizen. Apa Ke Pel1k Benar Gayanya Ni Lara….

Lara Alana si comel yang sering mencur1 perhatian ramai kerana gelag4tnya yang lucu. Anak pengacara terkenal Awal Ashaari ini kini sudahpun berusia 6 tahun. Sejak dari lahir, Lara sudah punyai bilangan pengikut yang ramai.

Mungkin kerana tempi4s popular Awal dan Scha membuatkan Lara cukup terkenal. Namun Lara anak yang sangat istimewa dan sesiapa sahaja yang melihat gaya dan kelakuannya pasti terhibur melihatnya. Tidak hairanlah, apa-apa aktiviti yang dimuatnaik ke media sosial mendapat perhatian yang ramai dari para peminat. Sangat bec0k bercakap sama seperti Scha, percakapannya dalam bahasa Inggeris pun sangat mengagumkan.

Beberapa minggu ini, semenjak PKP berlangsung, berbagai aktiviti Lara dapat disaksikan. Dari memasak, bermain-main, membuat homework, hinggalah permintaannya untuk mendapatkan adik telah mencuit hati ramai. Tidak dapat dinafikan Lara kanak-kanak yang cukup aktif dan lincah memang menghiburkan hati Awal dan Scha.

Menerusi akaun Instagram Lara Alana, telah dikongsikan satu video yang menunjukkan gelag4t Lara membuat senaman menggunakan alat senaman. Aksinya seperti benar-benar mengayuh basikal telah mencuit hati ramai peminat. Ini kerana gayanya itu sudah seperti menunggang kuda pula. Lucu la Lara ni !

J0m tonton video di bawah :

View this post on Instagram

Awat tak kuruih kuruih ni?

A post shared by Lara Alana Ahmad (@laraalanaa) on

Gelag4t lucu Lara ini membuatkan ramai peminat tertawa. Antara komen-komen dari mereka :

” Pandainyaaa laraa naik kudaa mainan hehehe.. “

” Naik kuda ke tu laraaaaaa.. “

” Jahaha ko buat apa ni lara? Naik kuda?.. “

” Memang la tak kuruih kuruih. Gitu gaya exercisenya Lara. Lucu haha.. “

” Tangan dayung sampan ke lara?.. “

” Dah macam naik keta kuda. Kuda je tak ada.. “

Begitulah gaya dan telat4h Lara yang menghiburkan. Lucu betul tutorial senaman macam ni. Sampai berkurun pun tak kurus Lara 0ii.  Tapi Lara tak kurus pun 0kay, dah cukup comel sekarang ni. Apa yang penting, Lara sentiasa sihat dan sentiasa ceria selalu.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Lara Alana by Berita Kopak

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..