” Gaya tu, macam dia dah besar, hehe.. ” – Netizen

Scha Alyahya Kongsi Gambar-Gambar Terbaru Anak Keduanya, Lyla Amina Sedang ‘Berdiri’ Cur1 Perhatian Ramai. Alahai Makin Comel Lah Lyla, Sebiji Muka Daddy Ni !!

Umum sedia tahu bahawa pasangan selebriti Awal Ashaari dan Scha Alyahya baru sahaja menimang cahaya mata kedua mereka pada bulan Februari lalu. Bayi kedua pasangan ini telah diberikan nama sebagai Lyla Amina dan kini telah pun berusia 5 bulan.

Meninjau di akaun Instagram milik Scha, telah berkongsi gambar terbaru Lyla. Menerusi gambar-gambar tersebut, kelihatan Lyla sedang ‘berdiri’ di atas meja sambil sebelah tangan memegang bunga hiasan yang ada berhampiran dirinya.

Melihat Lyla yang mengenakan baju tshirt berwana purple dan memakai kasut jenis loafer berwarna turquoise green telah mencur1 pandangan warganet. Ramai yang menyatakan bahawa wajah Lyla sudah mirip seperti bapanya.

Malah gaya Lyla sedang bergambar juga dikatakan seperti dirinya tidak seperti usianya yang baru beberapa bulan. Hingga kini gambar Lyla telah mendapat 21,193 ribu tanda suka dan seratus lebih komen sejak ia dimuatnaik ke Instagram.

Ikuti perkongsian gambar Lyla di bawah ini :

Di ruangan komen, ramai memuji wajah comel Lyla dalam gambar tersebut. Antara komen-komen menarik adalah :

 ” Comel lah Lyla bergambar, gaya tu dah macam dia dah besar. Muka Lyla sekarang memang sebiji Awal , hehe.. “

” Amboi tak nak tengok kamera ke, lagi seronok tengok pokok bunga mummy dia kt tepi tu yer, jangan nanti b0tak habis pokok bunga tu kena cabut dgn tangan Lyla, hehe.. “

” Woww cutenya Lyla. Pandai mummy gayakan baju tu, nampak mcm model baby betul. Ada potensi ni jadi model macam mummy dan daddy dia.. “

” Superm0del lah adik ni. Sekali pandang macam kak Lara, dua kali pandang dh macam muka daddy pula, tapi memang comel lah.. “

” Adik dah tunjuk talent daaa. Next top model ni. Semoga besar dengan siha ya Lyla comel. Nanti blh main-main dengan kak Lara.. “

” Alololo, selalu ja gambar Lyla comel. Ger4m tengok tau, meh nk pinjam seminggu boleh tak, hehe buat jadi bantal pel0k mak cik.. “

” Cute baby. Kejap je masa, rasa macam baru semalam Scha umum dah bersalin Lyla. Muka si kecil ni memang ikut daddy betul.. “

Patut lah ramai yang memuji, comel betul Lyla dalam gambar yang dikongsikan Scha itu. Apa-apa pun, kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Lyla membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah buat kedua orang tuanya, amin.

Silakan SHARE…

Sumber : IG Scha Alyahya

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copyright akan dikenakan..